Üniversiteler açılacak mı?

Geçtiğimiz 2. dönem KYK yurdundan ayrıldım ve bir arkadaşımla birlikte eve çıktım. Hemen arkasından yurt kaydımı sildirdim ve 10 gün sonra, tam 10 gün sonra korona patlak verdi ve okullar kapandı. Eşyalı eve çıktığımız için eşya bakımından masraf etmemiştik ancak 2 kira (depozito dahil) peşin verdik ve abonelik açtırdık. Allahtan ev sahibi anlayışlı biri çıktı, sözleşmeyi yırtıp attı boş yere kira ödemedik ve 1 kiramızı geri verdi. Yaptığımız masrafın muadili değil ancak zararın neresinden dönersek kardır.

Şu an tamamen boştayım. Okullar bu dönem açılacak olursa yurt başvurusu yapayım desem başvurular başlamadı, eve çıkayım desem 3 ay için gereksiz bir masraf. Yurt başvurusu yaparsam ve yerleşemezsem mecburen eve çıkmak zorunda kalacağım. Bu yüzden bu konuyu aşırı merak ediyorum. Çevremde ve duyduğum kadarıyla benim gibi depozito yakarak evinden çıkmış, eşyalarını satmış insanlar çok fazla. Hepimizin sonu hayrolsun :D
 
Eğitim çöktü çökecek, açılır bence. Öğrenci şehirleri de isyan ediyor. Daha fazla kaldıramaz esnaf.

Vallahi bana daha iyi geldi dersi izliyorum çalışıyorum ekstra konuları daha iyi kavramaya başladım. Öğrenci şehirleri dediğin öğrencinin sırtından geçinen şehirlerse üzülmüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı