Üniversitemin ders kayıt tarihi ile yatay geçiş sonuç açıklanma tarihi aynı

Daha fazla  
GANO ile yatay geçiş yapmak istiyorum. Gitmek istediğim üniversitede bölümüm ile ilgili yatay geçiş kontenjanı fazla. Daha önceki yıllara baktığımda hiç kimse yatay geçiş yapmamış. Yatay geçiş şartlarını da karşılıyorum ama aklıma takılan soru şu: Geçmek istediğim üniversitenin yatay geçiş başvurularının açıklanma tarihi ile şu anda okuduğum üniversitenin kayıt yenileme tarihi aynı gün. Sizce ne yapmalıyım?

Gano ile yatay geçiş yapmak istiyorum. Gitmek istediğim üniversitede bölümüm ile ilgili yatay geçiş kontenjanı fazla. Daha önceki yıllara baktığımda hiç kimse yatay geçiş yapmamış. Yatay geçiş şartlarını da karşılıyorum ama aklıma takılan soru şu: Geçmek istediğim üniversitenin yatay geçiş başvurularının açıklanma tarihi ile şu anda okuduğum üniversitenin kayıt yenileme tarihi aynı gün. Sizce ne yapmalıyım?

Merhaba, benzer sorun bende de var hazırlık okuyorum; benim hazırlık sınav sonuçlarım 4 şubatta açıklanıyor hazırlıktan sonra DGS'li olduğum için 3.sınıftan başlıyorum ve ganom ortaya çıkıyor, Gano ile başka bir okula yatay geçiş yapmak istiyorum ama okullar basvuruları ocakta bitiriyor ne yapabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı