Çözüldü Üniversiteye ek yerleştirme ile giren öğrenciler görmedikleri dersleri nasıl öğrenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WILL BYERS

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Austin, TX
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 TI
İntel i5-3470
8+8 RAM
1 TB TOSHİBA HDD
500 GB SEAGATE HDD
240 GB SANDISK SSD
120 GB JAMESDONKEY SSD
Arkadaşlar ben 1. sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Ek yerleştirme ile yerleştiğim için dersleri kaçırdım 2 haftaya vizelerim var. Dersleri nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse evet, çok az mühendis Calculus I falan almıyor.
Algoritma ve Programlama I
dersi hakkında bir bilginiz var mı siz görüyor musunuz? Hangi kanalı önerirsiniz?

Ders içeriğinden bahseder misiniz?
İnanın daha derse girmedim üniversitemin olduğu şehire daha dün geldim. Kendimce biraz ilerlemeye çalışıyorum işte.

Algoritma ve Programlama I
Dersi hakkında bir bilginiz var mı siz görüyor musunuz? Hangi kanalı önerirsiniz?

Hocam algoritma kısmı çok dert değil sadece algoritmanın mantığını kavrasanız yeterli. Programlamada da okulun hangi dille başladığını belirtin lütfen. Çoğu dilin temeli olduğu için çoğu okul C ile başlıyor ama yine de değişebilir.

Hocam algoritma kısmı çok dert değil sadece algoritmanın mantığını kavrasanız yeterli. Programlamada da okulun hangi dille başladığını belirtin lütfen. Çoğu dilin temeli olduğu için çoğu okul C ile başlıyor ama yine de değişebilir.
Pazartesi okula gidince öğreneceğim.

C# öğrencekmişiz birisine sordum.

Son düzenleme:
Murat yücedağın C# playlistini tavsiye ederim hocam.
Sorduğum kişi "daha algoritmaya filan bakıyoruz programlamaya geçmedik" diyor algoritmaya ayrı üstüne düşmem gerek mi? Açıklarım beni zorlar mı?

Sorduğum kişi "daha algoritmaya filan bakıyoruz programlamaya geçmedik" diyor algoritmaya ayrı üstüne düşmem gerek mi? Açıklarım beni zorlar mı?

Hocam algortitmayı çok sağlam anlamanız gerek yoksa programlamada zorlanırsın. Bizim okul sadece 2 saatte anlatıp bitirmişti ben o yüzden sizinki de bitmiştir gibi düşündüm 5-6 hafta oldu neticede. Algoritmayı da YouTube üzerinden çalışabilirsiniz. Mantığını kavradıktan sonra C Sharp'a başlamalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı