Üniversiteye giremeden önce askerlik nasıl ertelenir?

Mezuna kaldığım için ne olur olmaz askerliğimi ertelettim ve 2 sene ertelenmiş olarak gözüküyor, üniversiteye yerleşince bu süre artacak mı veya 2 sene sonrasında bu süre bitince herhangi ek bir şey yapmam gerekiyor mu ?

Mezuna kaldığım için ne olur olmaz askerliğimi ertelettim ve 2 sene ertelenmiş olarak gözüküyor, üniversiteye yerleşince bu süre artacak mı veya 2 sene sonrasında bu süre bitince herhangi ek bir şey yapmam gerekiyor mu?

Üniversite seni otomatik olarak erteletiyor ve üniversite bittikten sonra da 2 kez daha uzatma hakkın oluyor diye biliyorum ama önceden bir şekilde uzattıysan muhtemelen üniversiteden sonra uzatma hakkın olmaz. Yine de ben öyle biliyorum yanlış bilgi vermeyeyim, en net bilgiyi askerlik şubeden öğrenebilirsin.

Üniversite seni otomatik olarak erteletiyor ve üniversite bittikten sonra da 2 kez daha uzatma hakkın oluyor diye biliyorum ama önceden bir şekilde uzattıysan muhtemelen üniversiteden sonra uzatma hakkın olmaz. Yine de ben öyle biliyorum yanlış bilgi vermeyeyim, en net bilgiyi askerlik şubeden öğrenebilirsin.
Bi kere gittim 2.'sine daha gitmeye gerek yok :D Deneyimi veya bilgisi olan varsa yazarsa daha iyi olur. Bir sonraki gidişte geri dönemeyebilirim :).

E-Devlet'ten tecile bakarsın, öyle askerlik şubede Sürpriz yapıp götürme diye bir mevzu yok.
Dediklerim işin şakası farkındayım :). Ama 2 yıl gözüken uzatma sürem üniversitenin ortasındayken bitiyor bu durumda ne oluyor? Girince bir çok kişinin ki üniversite sebebiyle 5 6 sene uzatılmış oluyor, benimkide mi öyle o kadar uzatılacak yoksa benim o hakkım yandı mı ?

Bu modlar başlıkları neden keyfi kader değiştiriyor? Başlığı okuyunca fark ettim ben konu içeriğinde bunu sormamışım, modlar okuduklarını anlamada problem mi çekiyor?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı