fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.868 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 7 Mayıs 2025 #1 Bu sene bir üniversiteye gireceğim ve kayıt olacağım. Ama kayıt olduğum gibi 1 yıl dondurmak istiyorum. 1 yıl boyunca dondurma imkanım var mı?
Bu sene bir üniversiteye gireceğim ve kayıt olacağım. Ama kayıt olduğum gibi 1 yıl dondurmak istiyorum. 1 yıl boyunca dondurma imkanım var mı?
Muhammet1967 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 1.136 Çözümler 10 Yer Uranüs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay Madencisi 7 Mayıs 2025 #2 fenomenale dedi: Bu sene bir üniversiteye gireceğim ve kayıt olacağım. Ama kayıt olduğum gibi 1 yıl dondurmak istiyorum. 1 yıl boyunca dondurma imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... 1 yıl boyunca hiçbir derse girme direkt 2. sınıf olarak başla okula ,oda bir seçenek. Artı 0 Eksi
fenomenale dedi: Bu sene bir üniversiteye gireceğim ve kayıt olacağım. Ama kayıt olduğum gibi 1 yıl dondurmak istiyorum. 1 yıl boyunca dondurma imkanım var mı? Genişletmek için tıkla... 1 yıl boyunca hiçbir derse girme direkt 2. sınıf olarak başla okula ,oda bir seçenek.
KS KS fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.868 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 8 Mayıs 2025 #3 Muhammet1967 dedi: 1 yıl boyunca hiçbir derse girme direkt 2. sınıf olarak başla okula ,oda bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Yine de 1. yılki dersleri vermek için 1 yıl daha fazladan çalışmayacak mıyım? aynı şeye geliyor. Ben direkt ilk yıldan dondurup seneye ilk yıldan devam etmeyi istemiştim. Artı 0 Eksi
Muhammet1967 dedi: 1 yıl boyunca hiçbir derse girme direkt 2. sınıf olarak başla okula ,oda bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Yine de 1. yılki dersleri vermek için 1 yıl daha fazladan çalışmayacak mıyım? aynı şeye geliyor. Ben direkt ilk yıldan dondurup seneye ilk yıldan devam etmeyi istemiştim.