Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.326 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #21 CodeNameGordon dedi: Son kelimeye katılıyorum, dünyada kolay olan tek şey Allah'ın emri ölüm. Her şey zor. Genişletmek için tıkla... Diğerlerine'de katıl be usta. Emin ol mantıklı olanlar bu söylediklerim. @Trilemma varsa bir fikrin söyle güleceğine. Son düzenleme: 2 Ocak 2024
CodeNameGordon dedi: Son kelimeye katılıyorum, dünyada kolay olan tek şey Allah'ın emri ölüm. Her şey zor. Genişletmek için tıkla... Diğerlerine'de katıl be usta. Emin ol mantıklı olanlar bu söylediklerim. @Trilemma varsa bir fikrin söyle güleceğine.
Trilemma Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #22 Çatlı Reis dedi: Diğerlerine'de katıl be usta. Emin ol mantıklı olanlar bu söylediklerim. @Trilemma varsa bir fikrin söyle güleceğine. Genişletmek için tıkla... Çok ciddiye alma. Takılmana bak
Çatlı Reis dedi: Diğerlerine'de katıl be usta. Emin ol mantıklı olanlar bu söylediklerim. @Trilemma varsa bir fikrin söyle güleceğine. Genişletmek için tıkla... Çok ciddiye alma. Takılmana bak
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.326 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #23 Trilemma dedi: Çok ciddiye alma. Takılmana bak Genişletmek için tıkla... İyi en azından kendini biliyorsun.
Trilemma dedi: Çok ciddiye alma. Takılmana bak Genişletmek için tıkla... İyi en azından kendini biliyorsun.
Trilemma Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #24 Çatlı Reis dedi: İyi en azından kendini biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Kendini bilmezler örnek alsın
Çatlı Reis dedi: İyi en azından kendini biliyorsun. Genişletmek için tıkla... Kendini bilmezler örnek alsın
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.326 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #25 Trilemma dedi: Kendini bilmezler örnek alsın Genişletmek için tıkla... Kendini bilen sensen ben bilmeyen olmayı tercih ederim sıkma canını.
Trilemma dedi: Kendini bilmezler örnek alsın Genişletmek için tıkla... Kendini bilen sensen ben bilmeyen olmayı tercih ederim sıkma canını.
Trilemma Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #26 Çatlı Reis dedi: Kendini bilen sensen ben bilmeyen olmayı tercih ederim sıkma canını. Genişletmek için tıkla... Kişiye özel bir şey söylememiştim ama üstüne alındıysan demek ki kendini biliyorsun. Her neyse daha fazla uğraşmayacağım
Çatlı Reis dedi: Kendini bilen sensen ben bilmeyen olmayı tercih ederim sıkma canını. Genişletmek için tıkla... Kişiye özel bir şey söylememiştim ama üstüne alındıysan demek ki kendini biliyorsun. Her neyse daha fazla uğraşmayacağım
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #27 İstemediğin bölümü okuma benim gibi pişman olup 4-5 seneni çöpe atabilirsin. İstediğim bölümde tarih idi ama tarih mezunlarından dinledim vazgeçtim her şey tozpembe değil farklı ol çalış diyenler olur bla bla bla.
İstemediğin bölümü okuma benim gibi pişman olup 4-5 seneni çöpe atabilirsin. İstediğim bölümde tarih idi ama tarih mezunlarından dinledim vazgeçtim her şey tozpembe değil farklı ol çalış diyenler olur bla bla bla.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.326 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #28 Trilemma dedi: Kişiye özel bir şey söylememiştim ama üstüne alındıysan demek ki kendini biliyorsun. Her neyse daha fazla uğraşmayacağım Genişletmek için tıkla... Çok akıllısın harbi hayran kaldım.
Trilemma dedi: Kişiye özel bir şey söylememiştim ama üstüne alındıysan demek ki kendini biliyorsun. Her neyse daha fazla uğraşmayacağım Genişletmek için tıkla... Çok akıllısın harbi hayran kaldım.