Üniversiteye kayıt olup gitmeyip açıktan okumak için kayıt sildirmeye gerek var mı?

AlperenKurt27

Decapat
Daha fazla  
Bankacılık bölümünü kazanıp kayıt oldum sonrasında AÖF'ten 2. Üniversite olarak tıbbı dokümantasyon ve sekreterlik bölümüne kayıt oldum bankacılığı okumayı düşünmüyorum dondurmama veya kayıt sildirmeme gerek var mı, ileride bir sorun çıkarır mı? tıbbi sekreterliği okuyup KPSS'ye hazırlanmayı düşünüyorum.

Hocam yanlış bilgi verip halen eminim diye üstüne basıyorsun. Örgün eğitime devam eden öğrenciler ikinci bir örgün eğitime kaydolamaz, ancak AÖF'nde uzaktan eğitim alabilirler.
Hayır olabilir, böyle bir zorunluluk yok. Siz yanlış bilgi veriyorsunuz.

Hayır olabilir, böyle bir zorunluluk yok. Siz yanlış bilgi veriyorsunuz.

Örgün eğitim gören üniversite öğrencileri ikinci üniversite programı veya YKS puanı ile AÖF'nde eğitim görebilir. Örgün önlisans eğitimi alan kişi, sadece AÖF önlisans programlarına kayıt olabilir. Örgün lisans eğitimi alan kişiler ise, hem AÖF'nde önlisans hemde lisans eğitimi alabilir.

Türkiye şartlarına göre örgün eğitim alan üniversite öğrencisi, aynı derecedeki ikinci bir örgün eğitime kaydolamaz.

Hocam sıkıntılı mısınız?

Örgün eğitim gören üniversite öğrencileri ikinci üniversite programı veya YKS puanı ile AÖF'nde eğitim görebilir. Örgün önlisans eğitimi alan kişi, sadece AÖF önlisans programlarına kayıt olabilir. Örgün lisans eğitimi alan kişiler ise, hem AÖF'nde önlisans hemde lisans eğitimi alabilir.

Türkiye şartlarına göre örgün eğitim alan üniversite öğrencisi, ikinci bir örgün eğitime kaydolamaz.
Bilgilerime ek, kaynaklar aşağıdaki linklerdedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sıkıntılı mısınız?

Örgün eğitim gören üniversite öğrencileri ikinci üniversite programı veya YKS puanı ile AÖF'nde eğitim görebilir. Örgün önlisans eğitimi alan kişi, sadece AÖF önlisans programlarına kayıt olabilir. Örgün lisans eğitimi alan kişiler ise, hem AÖF'nde önlisans hem de lisans eğitimi alabilir.

Türkiye şartlarına göre örgün eğitim alan üniversite öğrencisi, ikinci bir örgün eğitime kaydolamaz.

Bilgilerime ek, kaynaklar aşağıdaki linklerdedir.

Üslubunu düzelt. Aynı anda AYNI SEVİYEDE OLMAYAN iki örgün bölüm okuyabilirsiniz. Bir lisans, bir ön lisans okunabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı