Üniversiteye sitesindeki TYT/AYT programı nasıldır?

TYT fen dersini de bir şekilde halletmen lazım. Ben senin yerinde olsam her gün kalktığımda 30 paragrafla başlarım, dil bilgisi bakarım birazcık. Sonra matematik sorularını çözmeye çalışırım, biraz da fen bakarım. Senin Eylül'e kadar bitirmen gereken dersler bu üçü zaten. AYT fen yapabilmen için TYT fen yapabilmen gerek. Önünde okul gibi bir engel varken bu üçüne vakit ayırabilir misin orasını bilemiyorum işte.
 
TYT fen dersini de bir şekilde halletmen lazım. Ben senin yerinde olsam her gün kalktığımda 30 paragrafla başlarım, dil bilgisi bakarım birazcık. Sonra matematik sorularını çözmeye çalışırım, biraz da fen bakarım. Senin eylül'e kadar bitirmen gereken dersler bu üçü zaten. AYT fen yapabilmen için TYT fen yapabilmen gerek. Önünde okul gibi bir engel varken bu üçüne vakit ayırabilir misin orasını bilemiyorum işte.

Hocam açık liseden mezunum 65 OBP ile. 24 saat evdeyim hiçbir yere çıkmıyorum. Tabii fen temelim sıfır yani biyolojide ve kimyada ilk konudayım fiziğe de başlayacağım bugün. Geometride doğruda açı bitmişti üçgende açıya başlamıştım ama 1 aydır bakamıyorum onları tekrar edip devam edeceğim. Matematikte ise temel kavramlardayım. Türkçe kitabı alıp dediğiniz gibi başlayacağım hemen. Hocam Türkçe için kaynak önerir misiniz? Hayatımda hiç Türkçe çalışmadım.
 
Son düzenleme:
Hocam Türkçe için kaynak önerir misiniz? Hayatımda hiç Türkçe çalışmadım.
Yeni bir konu açarsanız yardımcı olmak isterim, yeni bir konu açın ve beni etiketleyin.

Onun dışında AÖL mezunu olmanız üniversiteye girmeniz için bir engel değil. Düzgün ve disiplinli bir çalışmayla her şeyi başarabilirsiniz. 🙏
 
Yeni bir konu açarsanız yardımcı olmak isterim, yeni bir konu açın ve beni etiketleyin.

Onun dışında AÖL mezunu olmanız üniversiteye girmeniz için bir engel değil. Düzgün ve disiplinli bir çalışmayla her şeyi başarabilirsiniz. 🙏

Haklısınız hocam inancım tam kendime. ODTÜ Boğaziçi kadar olmasa da yine iyi bir üniversitede mühendislik istiyorum.
 
@Ssansarsalvo sayısal öğrencisi olduğunu fark ettim. Böyle bir tavsiyede bulunmuştum ben de.
TYT sosyal çalışılacak bir ders değil. Sınava son 1 ay kala genel tekrar videoları izlenip çıkmış sorular üzerinden gidilir bu ders. Uzun uzun vakit ayırılabilecek bir ders değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı