Üniversiteyi Amerika'da okumak

Emin Faruk

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Radeon 7670M İntel HD Graphics 4000 8GB RAM İntel Core İ5-3230m 240 GB SSD
Merhaba. 14 yaşındaym lise 1 öğrenciyisim. Üniversiteyi Amerika da okumak istiyorum bunun için ne yapmalıyım? Teyzemler ve kuzenlerim Amerika'da yaşıyor ben de oraya okumaya gitmek istiyorum. Hedefim bilgisayar mühendisliği. Amerika'da nasıl okurum üniversite sınavları ile yurt dışına gitmek mümkün mü?

Merhaba. 14 yaşındaym lise 1 öğrenciyisim. Üniversiteyi Amerika da okumak istiyorum bunun için ne yapmalıyım? Teyzemler ve kuzenlerim Amerika'da yaşıyor ben de oraya okumaya gitmek istiyorum. Hedefim bilgisayar mühendisliği. Amerika'da nasıl okurum üniversite sınavları ile yurt dışına gitmek mümkün mü?

Konu ile ne kadar alakalı bilemiyorum ama benden tavsiye olsun onların seni oraya getirmeye istekleri var mı? Eğer öyle bir konu yoksa bence hiç bu işe kalkışma.

Eğer mümkünse kaçırmayın.

Arkadaşlar paralı yazıyor ama başarılı bir öğrenciysen prestijli okulların sınavına girip İngilizceni geliştirmen gerekecek. Ve bu 4 yılı çalışman lazım kendine iyi ve alanında uzman bir mentör bul sonra YouTube'dan sınav ve bursla giden öğrencilere bak araştır yolunu çiz ve çalışmaya başla. Kolay gelsin hem üniversite için teyzenlere gitmene orada kalmana gerek yok 18 yaşında olacaksın zaten. Kendi başının çaresine bakarsın. Kolay gelsin:)

23 bin ucuzmuş, eyalet vatandaşı indirimi ile bile birçok yerde bu fiyat zor.
Eyalet vatandaşı indirimiyle şu anda en pahalı gideceğiniz 30-31 bin dolar hocam. Ama arkadaş dışarıdan gireceği için 36-37 bin doları yıllık olarak gözden çıkarmalı. Hatta fiyat daha da yükseliyor da sıradan bir üniversiteye gittiğini var sayalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı