Üniversiteyi dondurmak

Şu an üniversite tercihinde bulunduğun için OBP'n kırık zaten, okulu dondurup çalışsan bile OBP seni çok geriye atacak. Bence en kötü yatay geçiş yapmayı dene.
2025yks için çalışmayı düşünüyorum.

gezdim ve baya bilgi edindim ve hala düşüncem değişmedi.

Tıp veya diş hekimliği istiyorum yatay geçiş için onlara puanımın yeteceğini sanmıyorum.

Bölümü beğenmediysen ek madde 1 ile yatay geçiş yap.

YKS puanına eş veya düşük puanlı bölümlere yatay geçiş yapabilirsin. Olası durumda orayı beğenmezsen geri dönüş yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2025yks için çalışmayı düşünüyorum.
Hocam o kolay bir şey gerçekten hiç değil. 2 yıl YKS psikolojisine girmek (ki hali hazırda bu sene bu psikolojiden yeni çıktın) çok zor iş. Tabii bu senin kendi iradene bağlı, eğer gerçekten aşırı yapmak istiyorsan kimse bir şey diyemez.

Sadece bölümü sevmediğin gerekçesiyle bu işe girmene gerek yok, yatay geçiş gibi bir imkanın da var. Yani daha önceki başarını kullanabilirsin. Tabii istemiyorsan, daha yüksek hedeflerim var diyorsan yolun açık olsun.

Hocam üniversiteyi dondurmanın şartları var, ciddi bir neden yoksa dondurmuyorlar. Çok denedim. Eften püften nedenlerle dondurmazlar.

Dostum 44k yerleştirmem var başka bir alternatif yok gibi.

Yani kafadan 3 4 yılını çöpe atmış olacaksın ama yine de sen bilirsin.

20 bine falan girdiysen puanın yeter de yatay geçiş nasıl oluyor bilmiyorum pek.
20 bin sıralamam olsa dediğin doğru.

Dostum 44k yerleştirmem var başka bir alternatif yok gibi.
Hocam dediğim gibi gerçekten istiyorsanız kimse bir şey diyemez, siz de istekli gibi duruyorsunuz. Sadece böyle ağır bir işin altına girmeden önce biraz daha fazla düşünün, o ağır yükün altına girmeden bunları düşünmek kolay geliyor olabilir ancak işin kendisi öyle olmayacak.

Dostum 44K yerleştirmem var başka bir alternatif yok gibi.

Ne kadar iyidir bilmem ama sağlık bilimleri üniversitesinde 47K'den alan diş hekimliği bölümü var.

Diyorsan yok ben geçmem çalışacağım çalış o zaman. Ama önüne bilmem kaç kişinin çıkacağını da unutma.

Hocam üniversiteyi dondurmanın şartları var, ciddi bir neden yoksa dondurmuyorlar. Çok denedim. Eften püften nedenlerle dondurmazlar.
Ekonomik sebeplerden dolayı onu halledeceğimi düşünüyorum.

Onlar ayrı bir sekment dostum devlet diş 43.600 küsür ile kapattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…