enesozyurt
Centipat
- Katılım
- 8 Ekim 2023
- Mesajlar
- 10
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
2025yks için çalışmayı düşünüyorum.Şu an üniversite tercihinde bulunduğun için OBP'n kırık zaten, okulu dondurup çalışsan bile OBP seni çok geriye atacak. Bence en kötü yatay geçiş yapmayı dene.
gezdim ve baya bilgi edindim ve hala düşüncem değişmedi.Şu an bölümün ders programına bakıp o derslere girebilir. Hocaları odalarında ziyaret ederek bölüm hakkında, neler yapabileceği hakkında vb. konuşabilir. Bir şeyi daha denemeden pes edip başka bir şeye geçmek saçmalık. Yatay geçiş diyen arkadaşlar şunu kaçırıyor adam zevk almadığı, yapmak istemediği şeylerden nasıl yüksek not alsın da yatay geçiş yapsın ?
Tıp veya diş hekimliği istiyorum yatay geçiş için onlara puanımın yeteceğini sanmıyorum.Gördüğüm kadarıyla Türkçe bölümü de var Marmara'da. Zaten arkadaşın sıralaması gayet iyi, bence sınava tekrar girmesine gerek yok. Yatay geçişle istediği başka bir yere gidebilir, tabii yine arkadaşın kendisine bağlı ama.