Üniversiteyi dondurup askerlik yapmak mantıklı mı?

Muratemree

Hectopat
Daha fazla  
19 yaşındayım 1 yıl mezuna bıraktım inşallah bu sene üniversiteye gideceğim ama aklımda askerlik mevzusu var, üniversiteyi kazanınca dondurup askerliği bu yaşta aradan çıkarmak mantıklı mı? Maddi durumlardan dolayı zaten bedelli yapmamın imkanı yok sayılır hem de üniversitede yurt ortamından önce askerlik tecrübe katabilir diye düşündüm bir de pek sosyal olmayan biraz içe kapanık biriyim sizce mantıklı mı? Tecrübeli abiler tavsiyeler verirse memnun olurum.

Bence askerliği düşünmenin hiç sırası değil. Derslerine odaklan benim tavsiyem, fakat askerliği düşünüp hiç odaklanamayacaksan, önce askerliği yap çıksın aradan madem. Yurt konusuna gelince, evet 5 yıldızlı otel gibi gelir askerden sonra. Ben derslere odaklanmanı tavsiye ediyorum yine de.

Bence askerliği düşünmenin hiç sırası değil. Derslerine odaklan benim tavsiyem, fakat askerliği düşünüp hiç odaklanamayacaksan, önce askerliği yap çıksın aradan madem. Yurt konusuna gelince, evet 5 yıldızlı otel gibi gelir askerden sonra. Ben derslere odaklanmanı tavsiye ediyorum yine de.

Derslerden yana sıkıntım yok ve öyle kafaya takmış da değilim mantıklı geldiği için merak ettim ve biraz tavsiye almak istedim. Teşekkürler.

Mezun olduğunda askerliğin bitmiş olması diğer tecrübesiz,yeni mezun rakiplerine göre avantaj sağlar. Bunu da eklemek istedim.
Derslerden yana sıkıntım yok ve öyle kafaya takmış da değilim mantıklı geldiği için merak ettim ve biraz tavsiye almak istedim. Teşekkürler.

dostum üniversiteyi istediğin gibi donduramıyorsun üniversite/fakülten izin verirse bu haktan faydalanabilirsin garantisi yok yani

Technopat Haberler

Geri
Yukarı