Çözüldü Üniversiteyi kalıcı olarak dondurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar bu sene istemediğim bir bölümü yazdım. Pişman oldum şimdi sınava yine hazırlanıyorum. Puanımın kırıldığının farkındayım umarım istediğim bölümü kazanabilirim. Mutlu olmayacağım bir bölümde okumak istemiyorum. Bölümümü kalıcı olarak nasıl dondurabilirim? Değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Çözüm
Hocam üniversitenizin öğrenci işlerine gidin ve kaydınızı silmek istediğinizi söyleyin. Sanırım bir dilekçe yazıyorsunuz ardından üniversite kimliğinizi falan teslim edip ayrılıyorsunuz.
Sınava tekrar hazırlanıyorsan yeni kazanacağın bölüme kayıt olman için kaydını silmen değil dondurmanız gerekiyor. Eğer ikisi de lisans veya ikisi de önlisans ise.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam üniversitenizin öğrenci işlerine gidin ve kaydınızı silmek istediğinizi söyleyin. Sanırım bir dilekçe yazıyorsunuz ardından üniversite kimliğinizi falan teslim edip ayrılıyorsunuz.

Çözüm
Kalici olarak degil de 1 sene dondurma hakkin var diye biliyorum. Ogrenci islerine gidip dilekce veriyorsun dondurmak istedigine dair, onaylaninca da dondurmus oluyorsun.

Kalici olarak degil de 1 sene dondurma hakkin var diye biliyorum. Ogrenci islerine gidip dilekce veriyorsun dondurmak istedigine dair, onaylaninca da dondurmus oluyorsun.
1 Sene sonra tekrar mı donduracağım? Tek seferde halletmenin yolu yok mu?

Kaydı silme olayı çok güzel olurdu. İlk defa duydum.

Dediğinizi araştırdım gerçekten kaydı silme tam benim istediğim şey. Çok teşekkür ederim

Ben kaydımı mail göndererek sildirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…