Can Ağaoğlu Kilopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #11 Driver pack solution işe yaradı teşekkürler.
Uğur Güreşçi Kilopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 628 Makaleler 7 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #12 Pmw dedi: İObit yazılımları yüklemeyin çoğu sürcüleri yanlış kuruyor. Sonra mavi ekran hataları almaya başlarsınız. Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim yanlış driver falan da yüklemedi hep sorunsuz çalıştırdı.
Pmw dedi: İObit yazılımları yüklemeyin çoğu sürcüleri yanlış kuruyor. Sonra mavi ekran hataları almaya başlarsınız. Genişletmek için tıkla... Yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim yanlış driver falan da yüklemedi hep sorunsuz çalıştırdı.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 13 Kasım 2020 #13 Uğur Güreşçi dedi: Yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim yanlış driver falan da yüklemedi hep sorunsuz çalıştırdı. Genişletmek için tıkla... Driver Booster kullandım ve pişmanım - Technopat Sosyal daha bu konu gibi pek çok konu var forumda.
Uğur Güreşçi dedi: Yıllardır kullanıyorum hiç bir sıkıntısını görmedim yanlış driver falan da yüklemedi hep sorunsuz çalıştırdı. Genişletmek için tıkla... Driver Booster kullandım ve pişmanım - Technopat Sosyal daha bu konu gibi pek çok konu var forumda.
Uğur Güreşçi Kilopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 628 Makaleler 7 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #14 Pmw dedi: Driver Booster kullandım ve pişmanım - Technopat Sosyal daha bu konu gibi pek çok konu var forumda. Genişletmek için tıkla... sistemden sisteme değişebilir bence ama genel olarak memnunum Driver Booster ve DPS iyi programlar ama en çok DPS kullanıyorum.
Pmw dedi: Driver Booster kullandım ve pişmanım - Technopat Sosyal daha bu konu gibi pek çok konu var forumda. Genişletmek için tıkla... sistemden sisteme değişebilir bence ama genel olarak memnunum Driver Booster ve DPS iyi programlar ama en çok DPS kullanıyorum.