Selamlar. Biliyorum, saçma bir konu ama merak ettim. Daha önce hiçbir ünlüyü canlı olarak dışarıda veya herhangi bir yerde gördünüz mü? Ben daha ilkokulda iken okula Yonca Evcimik gelmişti. Çok değişik bir anı olmuştu benim için. Sizlerin de böyle ünlülerle (YouTuber'ler da dahil) karşılaştığınız kişiler var mı?
Selamlar. Biliyorum, saçma bir konu ama merak ettim. Daha önce hiçbir ünlüyü canlı olarak dışarıda veya herhangi bir yerde gördünüz mü? Ben daha ilkokulda iken okula Yonca Evcimik gelmişti. Çok değişik bir anı olmuştu benim için. Sizlerin de böyle ünlülerle (YouTuber'ler da dahil) karşılaştığınız kişiler var mı?
İlkokulda Konyaspor'un iki oyuncusu gelmişti. Ha bir de mahallemizde ki camide 2-3 kez cuma namazına gelmişti yan yana namaz kılmıştık aynı futbolculardan biriyle.
Selamlar. Biliyorum, saçma bir konu ama merak ettim. Daha önce hiçbir ünlüyü canlı olarak dışarıda veya herhangi bir yerde gördünüz mü? Ben daha ilkokulda iken okula yonca evcimik gelmişti. Çok değişik bir anı olmuştu benim için. Sizlerin de böyle ünlülerle (YouTuber'ler da dahil) karşılaştığınız kişiler var mı?
Demet Akalın, Ebru Yaşar, Sagopa, Kolera (soyisim benzerliği olabilir veya akrabam)
Ben Fero, Ezhel, Gülten Dedeoğlu.
Son oyuncudaki birisini ve yakın arkadaşım onunda kardeşi.
Mesela Orkun'u yolda gördüm.
Ciddiyim.