Ünlü Minecraft Serverları İncelemesi

Dediğin serveri bir deneyeceğim. Super Hero Modu hoşuma gitti gibi Bu arada siz SonOyuncu UHC oynuyor musunuz?

Dediğin serveri bir deneyeceğim. Super Hero Modu hoşuma gitti gibi Bu arada siz SonOyuncu UHC oynuyor musunuz?
SonOyuncu oynamayi yillar once biraktim. Premium alinca crackli serverlara insanin pek giresi kalmiyor. Hele hele Turk serverlarindaki kitleyle birlikte oynamak tam bir kanser.

Hypixel
Cubecraft
PVPTemplate
Universocraft
MCGamster
BlocksMC
Craftrise
Sonoyuncu

çok eksiğin var ama bildiklerini yazmışsın.

SonOyuncu oynamayi yillar once biraktim. Premium alinca crackli serverlara insanin pek giresi kalmiyor. Hele hele Turk serverlarindaki kitleyle birlikte oynamak tam bir kanser.
Şu an kendi launcher'leri var. Gelin bir UHC oynayalım dicektim de Tek başıma UHC oynuyom Bir ile oynayım desem serverin yarısı velet dolu

Hypixel
Cubecraft
PVPTemplate
Universocraft
MCGamster
BlocksMC
Craftrise
Sonoyuncu

çok eksiğin var ama bildiklerini yazmışsın.
O listeden BlocksMC'yi çıkaralım. Serverde hile korumasına dair bir şey yok. Her minigames'inde hile var.

NoMercyMc sunucusunun 2013-2014 yıllarındaki hali bırakın Craftrise' yi SonOyuncu ile yarışır.

Aradan biraz zaman geçti ve MCGamer (PvP severlerin tabiriyle MCSG) tekrar açıldı. En son 6 Eylül 2016'da kapanan sunucu artık tekrar açıldı.
Bakalım o eski Survival Games günleri geri dönecek mi... Çünkü sırf önce MCGamer'ın sonra da diğer Survival Games sunucularının kapanmasından dolayı Survival Games oynayan YouTuberlar tamamen PvP'yi bıraktı ve tamamen eğlence amaçlı videolar çekmeye başladı. Şimdi umarım hasret giderirler.

Bu arada aldığım Ping değerlerini de söyleyeyim.
Hypixel'de ortalama 155 ms alıyorum.
CubeCraft'ta ortalama 55 ms alıyorum.
MCGamer'da ortalama 48 ms alıyorum.
CraftRise'da ve SonOyuncu'da ortalama 20 ms alıyorum.
Hypixel'in bu kadar yüksek Ping değerine sahip olmasının en büyük nedeni sunucularının Kanada'da olmasıdır. Ondan dolayı Ping değerleri bu seviyede.
CubeCraft ve MCGamer ise Avrupa'da olduğu için Ping değerleri 50 ms civarında geziyor. CraftRise ve SonOyuncu ise zaten Türk sunucusu oldukları için zaten 20 ms gayet doğal.

Hocam aradan vakit geç ama yeni aklıma geldi GommeHD'yi unuttuk. Bu server hakkında ne düşünüyor sunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…