SiskoClemenzaa
Decapat
Arkadaşlar Instagram'da çok görüyorum işte kanye West'e, drake Türkçe şarkı söyletiyorlar bunu ücretsiz yapabileceğimiz bir şey var mı?
Ben de gördüm. Araştırdım ama pek elle tutulur şeyler yok. Şunu buldum bir de:
Devlet sırrı gibi niye saklıyorlar bilmiyorum.
Evet, o yüzden attım işte. Sorunu anlamadım.Daha videonun başında voice.ai sitesini tanıtıyor.
Türk milleti değerli bir şeyi keşfettiği zaman kardeşi öğrenmesin diye çabalar, prim kasar, olmadı sömürür. Örneğin gurbetçiler, sakın ola hangi vizeyle gittin demeyin, 100 takla atıyorlarEvet, o yüzden attım işte. Sorunu anlamadım.
Devlet sırrı gibi saklayanlar, bu uygulamada sesleri olmayan ama seslerini oluşturdukları kişileri nasıl yaptıkları. Bazıları da uygulama ile yapmadıklarını söylüyor ama nasıl yaptıklarını anlatmıyorlar.
İçerikleri çalınıyor diye triplere giriyorlar ama nasıl yaptıklarını da anlatmıyorlar. Neyse bunu da çözeriz.Türk milleti değerli bir şeyi keşfettiği zaman kardeşi öğrenmesin diye çabalar, prim kasar, olmadı sömürür. Örneğin gurbetçiler, sakın ola hangi vizeyle gittin demeyin, 100 takla atıyorlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.