Arkadaşlar bilen bilir, şuan benimde kullanmakta olduğum SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC kartlar, Sapphire, üretimde dandik kapasitör kullandığı için siyah ekran denen bir soruna sahip. Sapphire yurt dışında bu olayı kabul etti ve kartları geri toplayıp sorunsuz modellerle değiştirdi. Fakat her zaman olduğu gibi Türkiye'de çıt yok. Vatan Bilgisayar çalışanları bu tür şeyleri okuyup araştırmaktan bile aciz olduğu için götürünce takacaklar bir test sistemine 10 dk. çalıştırıp bir şeyi yok diyecekler ya da suçu başka parçalara atacaklar. Bunların çoğu bakkal kafasında zaten. Ben de bunlardan bir cacık olmayacağını anlayıp durumu detaylıca anlatan, Sapphire resmi distribütörü olan ve kartımın garantili olduğu DataGate Bilgisayar'a bir mail attım. Onlara Vatan çalışanlarının neler yapmaktan aciz olduğunuda anlattım ve bu konu hakkında bir şeylerin yapılması gerketiğini söyledim. Onlarda ilk kez terslemeyip benden kartın seri no.'sunu istediler. Bakalım bu iş nereye kadar gidecek? Gelişmeleri burda paylaşacağım arkadaşlar. Hepinize iyi forumlar.