Yararsız Üye
Kilopat
- Makaleler
- 10
Cevap vereceğin ne var? Sen bana o yalan propagandanla, cevabı alınca kaçan halinle neyin cevabını vereceksin? Orada Lozan'ın bütün maddeleri hatta Osmanlı'dan kalan borçlar ve hangi bankalara GBP türünden ne kadar ödeneceğine kadar her şey internette var. Treaty of Lausanne yazsan hepsini görürsün. İhracat/ithalat ve bütün ürünlerin ticaret hacimlerini görmek için OEC sitesine girebilirsin açıklanan resmi verileri bulmak için.Daha fazla cevap vermeyeceğim, üste Discord'umu yazdım. İstiyorsan eklersin konuşuruz.
Konuşulacak bir şey yok. Velev ki sen haklısın, çıkaramıyoruz. Çıkarsak süpergüç olacağımızı mı sanıyorsun? Dünyada bor üzerinden dönen para 400-450 milyar dolar sadece. Bu dönen borun hepsini Türkiye satsa bile 450 milyon dolar kazansan ne olacak sanıyorsun? Sadece Somali'ye 30 MİLYAR dolar yardım gönderdi reisimiz. Milyon ve milyarın farkını idrak edebiliyor musun?Daha fazla cevap vermeyeceğim,üste Discord'umu yazdım.İstiyorsan eklersin konuşuruz.
1-) Kişilik olarak beni tanımıyorsun,cemaat hacı-hoca ilkesinden ömrüm boyunca nefret ettim.Bana takıyyeli demeye hakkın yok.Cevap vereceğin ne var? Sen bana o yalan propagandanla, cevabı alınca kaçan halinle neyin cevabını vereceksin? Orada Lozan'ın bütün maddeleri hatta Osmanlı'dan kalan borçlar ve hangi bankalara GBP türünden ne kadar ödeneceğine kadar her şey internette var. Treaty of Lausanne yazsan hepsini görürsün. İhracat/ithalat ve bütün ürünlerin ticaret hacimlerini görmek için OEC sitesine girebilirsin açıklanan resmi verileri bulmak için.
Yok, araştırmayı bilmez. Bilgiye nasıl ulaşacağını bilmez. Kulaktan duyduğu ya da cemaat abisinden söylenmiş şeyleri gelip burada yayar. Sonra cevabını alınca "cevap vermeyeceğim" der. Güzel işmiş. Discord vermişsin de, Discord'da burada olduğumdan onlarca kat daha ters halimle karşılaşırsın.
Yalanlarını al, takıyyeni de al, hadi başka konu bul kendine belki yalan propagandanı yedirebileceğin.
30 milyon dolar yollandı.Sadece Somali'ye 30 MİLYAR dolar yardım gönderdi reisimiz. Milyon ve milyarın farkını idrak edebiliyor musun?
Konuşulacak bir şey yok. Velev ki sen haklısın, çıkaramıyoruz. Çıkarsak süpergüç olacağımızı mı sanıyorsun? Dünyada bor üzerinden dönen para 400-450 milyar dolar sadece. Bu dönen borun hepsini Türkiye satsa bile 450 milyon dolar kazansan ne olacak sanıyorsun? Sadece Somali'ye 30 milyar dolar yardım gönderdi reisimiz. Milyon ve milyarın farkını idrak edebiliyor musun?
Tonlarca bor çıkarsan ne olacak birader? Satacak kimse yok, kendin kullanacak teknolojin yok. Çıkarsan da çıkarmasan da dünyadaki tüm borun değeri bu: 450 milyon dolar. Sakız parası.
@Shimada Sensei aynen hocam 30 milyon yollandı, kafanız karıştı galiba.30 milyon dolar yollandı.
Borun değeri 450 milyon. İşine gelen kısmı doğru okuyorsun işine gelmeyeni yanlış okuyorsun. İyiymiş450 milyar dolar ne demek biliyor musun Türkiye gibi bir ülke için?