Üretimi nasıl başlatırız?

Konuda siyaset konuşulmayacak denilmişti.

Reisimiz isterse gönderir ne ki 1 günlük mutfak alışverişi reisin. Ben başkan olsam bende çalardım helal olsun.

Birileri kalkıp siyaset palavrasıyla "maden çıkaramıyoruz" derse bu iş başka yere kayar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Ciritica İş birebir muhatap olmada gerçekleşse aynı şeyi yaparım ama burada bu yazılanları okuyan yüzlerce üye, on binlerce üye olmayan ziyaretçi var. Bunların yarısı bile bu yalanı alıp etrafına yaysa yüz binlerce yeni palavra mağduru daha oluyor. O yüzden bu tür herkese açık mecralarda göz ardı etmemek lazım.

Adam gelmiş oraya rezervimiz var çıkaramıyoruz diyor. Bu yalan, çıkaramıyor olsak Dünya ticaret hacminde bu kadar büyük bir payımız olamazdı. Bunun da üstüne bu kadar yan element olarak kullanılan ve Dünya ticaret hacmi yarım milyar dolar bile olmayan bir madende sen ihtiyacın 1000 katını çıkarsan neyine yarayacak?

Milyon diye hatırlıyordum, hemen yeni sekmede 30 milyar diye arattım da haber başlığını görüp yazdım. Clickbait'e düştük

Demek ki siz milyar ile Milyon'u idrak edemiyorsunuz .

Oda başka bi bakış açısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…