Tavuk, yumurta, pilav, yulaf, bazen makarna mümkün olduğunca yeşillik tüketmeye çalışıyorum tavugu antrenman gunlerı yiyorum genelde.Aslında ürik asitiniz normalden sadece bir tık fazla. Ne yiyorsunuz? Çok mu protein tüketiyorsun?
Genel antrenman günlerin ne zaman? Bende senin gibi beslendim sonra ürik asitim 8,8 çıktı. O yüzden balık tüketebilirsin mesela yada yediklerini azalt.Tavuk, yumurta, pilav, yulaf, bazen makarna mümkün olduğunca yeşillik tüketmeye çalışıyorum tavugu antrenman gunlerı yiyorum genelde.
Abo sen ne yaptın. Hocam hep tavuk yenmez. Yiyeceksen de az ye. Bir süre azaltman lazım tavuğu. Git et ye köfte ye ne bileyim ama tavukta kolestrol fazla olduğu için fazla çıkarıyor. Bir de yumurtanın sarısını kesin yeme kolestrolünü tavan yaptırır.Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma, Cumartesi günleri antrenman yapıyorum.
Maalesef balık en fazla haftada bir gün tüketebiliyorum.
Abo sen ne yaptın. Hocam hep tavuk yenmez. Yiyeceksen de az ye. Bir süre azaltman lazım tavuğu. Git et ye köfte ye ne bileyim ama tavukta kolestrol fazla olduğu için fazla çıkarıyor. Bir de yumurtanın sarısını kesin yeme kolestrolünü tavan yaptırır.
Tamam o zaman tavuğu azaltın. Bir kaç haftaya düzelir. 1 ay sonra tekrar görün sonuçları görürsün.Yok hocam dinlenme günleri az da olsa kırmızı et tüketiyorum. Genelde tavuk ama.
Tamamdır çok sağolun.Tamam o zaman tavuğu azaltın. Bir kaç haftaya düzelir. 1 ay sonra tekrar görün sonuçları görürsün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.