Genital bölgemde rastgele zamanlarda tuhaf bir koku oluyor. İnternette de bununla alakalı bir şey bulamadım. Bundan dolayı doktora gitmem gerek lakin 17 yaşındayım. Tek başıma gitsem doktor beni muayene eder mi? (ebeveyn ile gitmek istemiyorum)
16 yaşımdan itibaren gidiyorum ben ve hep tek başıma gittim, aynı sorundan dolayı. Alıyorlar. Ayrıca gitmen gereken yer üroloji değil cildiye, üroloji değil. Mantar oluşmuş o bölgede ve muhtemelen deri renginde koyulaşma da var.Genital bölgemde rastgele zamanlarda tuhaf bir koku oluyor. İnternette de bununla alakalı bir şey bulamadım. Bundan dolayı doktora gitmem gerek lakin 17 yaşındayım. Tek başıma gitsem doktor beni muayene eder mi? (ebeveyn ile gitmek istemiyorum)
Cildiyeye gidecek diye +18 yaş sınırı mı aranıyor? Ayrıca bir yazı falan da yokken ben gidiyordum bir defa da sorgulamadılar ebeveynlerin nerde diye. Konuyu açan arkadaş böyle bir yazı arıyorsa ve kafası karışıksa 182 MHRS'yi arayıp bilgi alabilir resmi kurumdan. Zaten bir yaştan sonra böyle işleri ebeveynlerden bağımsız halletmek önemli çünkü bu özgüven de katan bir şey kişiye.18 yaş altına nerede yazıyor ebeveynsiz muayene edilir diye?
Çok biliyorsan ilk mesajında söyleyebilirsin kardeşim, çevremdeki hastaneler sürekli bu kuralı uyguluyor senin bulunduğun bölgede hastaneler özensiz ise ben ne yapayım?Cildiyeye gidecek diye +18 yaş sınırı mı aranıyor? Ayrıca bir yazı falan da yokken ben gidiyordum bir defa da sorgulamadılar ebeveynlerin nerde diye. Konuyu açan arkadaş böyle bir yazı arıyorsa ve kafası karışıksa 182 MHRS'yi arayıp bilgi alabilir resmi kurumdan. Zaten bir yaştan sonra böyle işleri ebeveynlerden bağımsız halletmek önemli çünkü bu özgüven de katan bir şey kişiye.
Sinirli olma durumu falan yok, tartışmanın da anlamı yok. Geçmiş olsun.182'ye sorabilirim. Aklıma gelmemişti, sağ olasınız. Tartışmaya da gerek yok. Ramazan diye sinirliyiz biraz galiba.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.