Ürolojiye gitmek için randevu şart mı?

Katılım
26 Şubat 2023
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Üroloji gitmeyi dusunuyorum testis agrisindan dolayi yarinda geçmezse diyede sali gunune randevu yok daha dogrusu en az 5 gune var gitsem sira alabilir miyim?
 
Hocam acile gidin aşırı yoğun testis ağrım var deyin. Oradan ürolojiye yönlendirsinler sizi. Eğer mümkünse tabii.
 
Hocam ben ağrınız varsa diye dedim yalan yok ortada. Eğer ağrılarınız hafifse randevu gününü bekleyin.
Hafif hocam hatta o yuzden simdiden almiyorum belki geçer diye sagolun yinede

Hocam siz haftalarca randevu bekleyin, mülteciler sizden önce muayene olsun...
Ne alaka diyemiycem haklisiniz hocam uroloji gibi onemli biseyde bile 5 gun...Allahtan cok agrim yok
 
Türk Tıp doktoru olarak yazıyorum, hiçbir mülteciye öncelik verilmiyor. Bize attığın büyük bir iftira. Ahlaksızlığın lüzumu yok, haddini bil.
Mültecilere öncelik veriliyor demedim, mülteciler sizden önce muayene oluyor derken sağlık sisteminde yarattıkları ağırlıktan söz ediyorum. Ne zaman bir acile gidilse %80 yabancı uyruklu şahıslar bulunuyor bu sebeple son gittiğimde 4 saat sıra bekledim. Onlar sağlık hizmeti için vergi ödemiyor bizim vergilerimizle sağlık hizmeti alıyorlar. Mülteciler asla bu ülkenin vatandaşından avantajlı olmamalı ama öyleler. Siz doktorsunuz ben de asker çocuğuyum babam doğuda batıda bu ülkeye, millete hizmet için 40 yıl süründü. Beni ahlaksızlıkla, hadsizlikle itham edemezsiniz. Biz bu ülkenin öz evlatlarıyız, herhangi bir ülkeden el kol sallayarak girip bizden avantajlı haklara sahip olanları tabi ki eleştireceğiz. Mültecilere bedava sağlık hizmeti vermek zorunda mıyız vergilerimizle bedava ilaç alıyorlar. Türkiye herkese kol kanat gerebilecek bir refah ülkesi değil. Bakın babam 40yılını verdi bu ülke için en zor koşullarda hizmet etti ordu yardımlaşma kurumundaki ömürlük emeği enflasyondan eridi gitti.

Ayrıca benim eleştirimden nasıl doktorlara pay çıkardınız akıl erdirmek mümkün değil.
 

Geri
Yukarı