Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 Yeni alacağım FreeDOS laptopu şu an kullandığım anahtarla kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2021
Çözüm NovaRiper 19 Haziran 2021 Arama çubuğuna CMD yazıp girelim. Ardından slmgr -dli yazıp ENTER tuşuna basalım. Çıkan kutucuğun açıklama kısmında lisans türünüzü (RETAIL, OEM veya VOLUME_MAK) olarak görebilirsiniz. Bu yöntemle lisans türünüzü öğrenin, OEM ise aktaramazsınız, diğerlerini yeni bilgisayarda kullanabilirsiniz. Sürprizbozan Sonunda bilgisayar karar verdiniz sanırım, ne alacaksınız.
Arama çubuğuna CMD yazıp girelim. Ardından slmgr -dli yazıp ENTER tuşuna basalım. Çıkan kutucuğun açıklama kısmında lisans türünüzü (RETAIL, OEM veya VOLUME_MAK) olarak görebilirsiniz. Bu yöntemle lisans türünüzü öğrenin, OEM ise aktaramazsınız, diğerlerini yeni bilgisayarda kullanabilirsiniz. Sürprizbozan Sonunda bilgisayar karar verdiniz sanırım, ne alacaksınız.
picl raknhocam Megapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 8.765 Makaleler 7 Çözümler 151 Yer İzmir, Buca Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 ASUS ROG STRIX RX 6650XT OC ASUS ROG STRIX B550-F ASUS ROG STRIX 650G Phanteks Eclipse G360A Patriot Viper Steel 2x8GB 4000MHz CL19 Kingston NV2 500GB ID-Cooling SE 214XT ARGB GIGABYTE G24F-2 + Acer SA230ABI Akko 5075 RGB ASUS ROG Gladius III AimPoint Wireless V2 HyperX Cloud Core Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #2 OEM lisans değil ise kullanabilirsiniz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 19 Haziran 2021 #3 Arama çubuğuna CMD yazıp girelim. Ardından slmgr -dli yazıp ENTER tuşuna basalım. Çıkan kutucuğun açıklama kısmında lisans türünüzü (RETAIL, OEM veya VOLUME_MAK) olarak görebilirsiniz. Bu yöntemle lisans türünüzü öğrenin, OEM ise aktaramazsınız, diğerlerini yeni bilgisayarda kullanabilirsiniz. Sürprizbozan Sonunda bilgisayar karar verdiniz sanırım, ne alacaksınız. Son düzenleme: 19 Haziran 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Arama çubuğuna CMD yazıp girelim. Ardından slmgr -dli yazıp ENTER tuşuna basalım. Çıkan kutucuğun açıklama kısmında lisans türünüzü (RETAIL, OEM veya VOLUME_MAK) olarak görebilirsiniz. Bu yöntemle lisans türünüzü öğrenin, OEM ise aktaramazsınız, diğerlerini yeni bilgisayarda kullanabilirsiniz. Sürprizbozan Sonunda bilgisayar karar verdiniz sanırım, ne alacaksınız.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 19 Haziran 2021 #4 Stoch dedi: Yeni alacağım FreeDOS laptopu şu an kullandığım anahtarla kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 1074874 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten korsan etkinleştirme yapmışsınız ne keyi? Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Yeni alacağım FreeDOS laptopu şu an kullandığım anahtarla kullanabilir miyim? Eki Görüntüle 1074874 Genişletmek için tıkla... Hocam zaten korsan etkinleştirme yapmışsınız ne keyi?
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 19 Haziran 2021 #5 Ürün anahtarları konusunda şu rehbere bakmanızı da tavsiye ederim, yeni anahtar alırsanız işinize yarayabilir: Rehber: Windows Ürün Anahtarları Artı 0 Eksi
Ürün anahtarları konusunda şu rehbere bakmanızı da tavsiye ederim, yeni anahtar alırsanız işinize yarayabilir: Rehber: Windows Ürün Anahtarları
hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 19 Haziran 2021 #6 Hocam crack mi kullandınız? Artı 0 Eksi
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #7 hellaboutthat dedi: Hocam crack mi kullandınız? Genişletmek için tıkla... zeki1981 dedi: Hocam zaten korsan etkinleştirme yapmışsınız ne keyi? Genişletmek için tıkla... Amcam kurduğu için bilemiyorum. picl raknhocam dedi: OEM lisans değil ise kullanabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende OEM olup olmadığını soruyorum. Artı 0 Eksi
hellaboutthat dedi: Hocam crack mi kullandınız? Genişletmek için tıkla... zeki1981 dedi: Hocam zaten korsan etkinleştirme yapmışsınız ne keyi? Genişletmek için tıkla... Amcam kurduğu için bilemiyorum. picl raknhocam dedi: OEM lisans değil ise kullanabilirsiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bende OEM olup olmadığını soruyorum.
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 19 Haziran 2021 #8 Stoch dedi: Bende OEM olup olmadığını soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttiğim yöntem ile öğrenebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Bende OEM olup olmadığını soruyorum. Genişletmek için tıkla... Yukarıda belirttiğim yöntem ile öğrenebilirsiniz.
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #9 Stoch dedi: Amcam kurduğu için bilemiyorum. Bende OEM olup olmadığını soruyorum. Genişletmek için tıkla... Her yeri gizlemişsiniz hocam. OEM olup olmadığını nasıl anlayalım? Açıklama kısmında ne yazıyor onu söyleyin. Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Amcam kurduğu için bilemiyorum. Bende OEM olup olmadığını soruyorum. Genişletmek için tıkla... Her yeri gizlemişsiniz hocam. OEM olup olmadığını nasıl anlayalım? Açıklama kısmında ne yazıyor onu söyleyin.
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #10 Umut 77 dedi: Her yeri gizlemişsiniz hocam. OEM olup olmadığını nasıl anlayalım? Açıklama kısmında ne yazıyor onu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1624112753619.png 1,7 MB · Görüntüleme: 43 Artı 0 Eksi
Umut 77 dedi: Her yeri gizlemişsiniz hocam. OEM olup olmadığını nasıl anlayalım? Açıklama kısmında ne yazıyor onu söyleyin. Genişletmek için tıkla...