Ürün anahtarsız Win 8.1 kullanımı nasıl?

481374

Hectopat
Merhaba.
Ben Windows 7 bir bilgisayara temiz kurulum ile Win8.1 kurmak istiyorum. Ancak ürün anahtarım yok. Sorum şu ki, kurulumda ürün anahtarı kısmını atlasam Win8.1 kullanımımda ciddi bir sorun olur mu? İleride kullanımım sonlandırılabilir mi? Windows 10'da çok bir sıkıntı olmuyordu sadece sağ altta yazı çıkıyordu ama Win8.1 için de aynı şey mi geçerli?

Bildiğim kadarıyla bir şey olmuyor. İstiyorsanız internetteki ücretsiz paylaşılan keylerden birini kurulumdayken girebilirsiniz.

Merhaba.
Ben Windows 7 bir bilgisayara temiz kurulum ile Win8.1 kurmak istiyorum. Ancak ürün anahtarım yok. Sorum şu ki, kurulumda ürün anahtarı kısmını atlasam Win8.1 kullanımımda ciddi bir sorun olur mu? İleride kullanımım sonlandırılabilir mi? Windows 10'da çok bir sıkıntı olmuyordu sadece sağ altta yazı çıkıyordu ama Win8.1 için de aynı şey mi geçerli?

Evet hocam aynı şey geçerli.

Hiçbir şey olmaz ancak ISO'ya ufak bir değişiklik yapmanız gerekecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba.
Windows 10 ile aynı. Bu arada ürün anahtarı kısmı atlanmıyor. Onun yerine geçici key girmen lazım. Kuracağın sürüme göre alttaki tablodan keyi seç.

Windows 846V6N-VCBYR-KT9KT-6Y4YF-QGJYH
Windows 8 ProfessionalV7C3N-3W6CM-PDKR2-KW8DQ-RJMRD
Windows 8 N7QNT4-HJDDR-T672J-FBFP4-2J8X9
Windows 8 Professional N4NX4X-C98R3-KBR22-MGBWC-D667X
Windows 8 Single Language (Emerging Markets)NH7GX-2BPDT-FDPBD-WD893-RJMQ4

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı