Ürün Anahtarsız Windows 10 Kullanmak

Juniper002

Hectopat
Öncelikle merhaba, Yeni aldığım bilgisayarıma Windows 10 kurdum şu an param olmadığından ürün anahtarı olmadan kullanıyorum. Sorum şu ne kadar ürün anahtari olmadan kullanabilirim? Ürün anahtarı olmadan kullanmanın ciddi bir zararı var mı? Zaten en fazla 3 aya kadar alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün anahtarını girmezsan çoğu ayarı değiştiremezsin. Ayarları değiştiremediğinden geri bildirim ayarları ve görevlerini de kapatamazsın. Bu yüzden ağ kullanımın yer yer yüksek olacaktır.

Yanlış bilmiyorsam Windows bunun için bir süre koymuyor. Etkinleştirmeden de kullanabilirsin. Ama Microsoft'un deney faresi görevini görürsün. Senden aldığı geri bildirimleri kendini geliştirmek için kullanır.

Yazılımbudur vb. sitelerden 15-50 ₺ aralığına OEM anahtar alıp etkinleştirmeni öneririm.
Ondan sonra bağlantıdaki rehbere göre geri bildirimleri kapatmayı unutma.

Yanlış Bilgilendirme
Alacağım key zaten ucuz sadece şu an param yok
Hicbir sey olmaz o zaman hatta internette Kmspico tarzında bı uygulama ile bile aktif ediliyor diye biliyorum ama etkinleştirmezsen bile sıkıntı olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gizlilik ayarını yapmazsam, ne gibi sıkıntılar yaşarım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…