Ürün Anahtarsız Windows 10 Kullanmak

Hicbir sey olmaz o zaman hatta internette Kmspico tarzında bı uygulama ile bile aktif ediliyor diye biliyorum ama etkinleştirmezsen bile sıkıntı olmaz.
Yanlış bilgilendirme olarak işaretlenmiş ama doğru...
Doğru, doğru olmasına da en iyisi 10 TL'ye EPTTAVM'den basit bir OEM key almak.

Yazılımbudur'dan almıştım OEM key. 1 senedir cayır cayır kullanıyorum içiniz rahat olsun.

Windows 7 vb. eski işletim sisteminden yükseltirsen ürün anahtarına mürün anahtarına gerek kalmaz. Tek sıkıntı bazı oyunların (Minecraft vb.) açılmaması. 2 yıldır Windows 10'u böyle kullandım ama kardeşim bilgisayarı haşat etti.

Yanlış hatırlamıyorsam 30 günlük deneme süresi veriyordu. Bu süre içinde etkinleştirmezseniz sağ alt tarafta "Windows'u Etkinleştir" yazısı çıkıyor. Ayrıca kişiselleştirmeye de izin vermiyor. Bu da bazen can sıkıcı olabiliyor.

Yazılım Budur gibi yerlerde oldukça uyguna satılıyor.

Retail ile OEM pek fark etmiyor değil mi?
Retail, kutulu sürüm. OEM ise bilgisayarla beraber gelen ürün anahtarı.

Daha detaylıca, OEM ürün anahtarı anakarta kayıtlı oluyor ve sadece 1 bilgisayarda kullanılabiliyor. O da kayıtlı olan anakart üzerinde.

Retail ise aynı anda 1 bilgisayarda veya kaç bilgisayarlık aldıysanız o kadar kullanıma izin veriyor.

Volume/MAK lisans var bir de, onu da genellikle şirketler kullanıyor.

OEM anahtar yasal mı? Yani korsana giriyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…