Ürün Anahtarsız Windows 8.1 Yükleme

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Windows 10 kullanıyorum Windows 8.1 ISO indirdim, ama format atarken kurulum ekranında ürün anahtarı istiyor. Ben laptop'u 2.el olarak aldığım için ürün anahtarı yok. Nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben Windows 10 kullanıyorum Windows 8.1 ISO indirdim, ama format atarken kurulum ekranında ürün anahtarı istiyor. Ben laptop'u 2.el olarak aldığım için ürün anahtarı yok. Nasıl yapacağım?

Ürün anahtarınız yoksa kuramazsınız. Hâlâ 8.1 için lisans satan yerler var, oralardan alabilirsiniz.

Bu kadar cahil olmayın ya ürün anahtarı olmadan kuramazsınız diyor bir de :)

Bu konuda anlatılıyor. Anlatıldığı gibi yaparsanız kurulumda asla key sormaz direkt kurulum ekranına geçersiniz. Bizzat bende kullanıyorum aktif olarak çalışan bir yöntem. Belki 20 kere Windows 8.1 kurmuşumdur hep bu konuda ki kodları girip ei.cfg dosyası yapıp format atıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım. Bilen de konuşuyor bilmeyen de..

Bu kadar cahil olmayın ya ürün anahtarı olmadan kuramazsınız diyor bir de :)

Bu konuda anlatılıyor. Anlatıldığı gibi yaparsanız kurulumda asla key sormaz direkt kurulum ekranına geçersiniz. Bizzat bende kullanıyorum aktif olarak çalışan bir yöntem. Belki 20 kere Windows 8.1 kurmuşumdur hep bu konuda ki kodları girip ei.cfg dosyası yapıp format atıyorum 1 kere bile sorun yaşamadım. Bilen de konuşuyor bilmeyen de..
Ya ben yapali 1 hafta oldu arkadaslar kurarken sirmadi zaten .

Arkadaşın attığı video ile uğraşmayın, ben bu ürün anahtarlarını kullanıp kuruyorum.

Windows 8.1: 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3vpt

Windows 8.1 Pro (hep bununla kurulum yaparım): XHQ8N-C3mcj-rqxb6-wchyg-C9wkb

Windows 8.1 Single Language: Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6T.C.

Abi o ürün anahtarları geçerli mi sonradan sıkıntı çıkarır mı?
Arkadaşlar ben Windows 10Pro kullanıyorum ve Windows Vista yükleyeceğim ama ISO dosyasını indirdim RAR olarak inmiş ve USB'ye kuruyorum BIOS'tan Boot ediyorum işletim sistemi yok diyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı