Ürün başı 1500 TL ile Gaming klavye, mouse ve kulaklık önerisi

Bütçe
1500 TL

champp

Picopat
Daha fazla  
Bütçem her ürün için en fazla 1500 TL civarında. Olabildiğince ucuz, F/P Gaming klavye, fare ve kulaklık önerir misiniz?
Olabildiğince ucuz derken bilindik ve güvenilir markaların ucuzlarından bahsediyorum.
Klavye %60 olursa sevinirim. Mouse kablolu ya da kablosuz fark etmez. Kulaklıkta rahat olsun yeter. Teşekkürler.

Bütçem her ürün için en fazla 1500 TL civarında. Olabildiğince ucuz, F/P Gaming klavye, fare ve kulaklık önerir misiniz?
Olabildiğince ucuz derken bilindik ve güvenilir markaların ucuzlarından bahsediyorum.
Klavye %60 olursa sevinirim. Mouse kablolu ya da kablosuz fark etmez. Kulaklıkta rahat olsun yeter. Teşekkürler.
Kulaklık olarak önerim bu Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları yaklaşık olarak kendim 2 yılı geçkindir kullanıyorum gayet memnunum başka kullanan arkadaşlarım da var onlarda memnun.

RK R65
Aula SC680
H2002P

Technopat Haberler

Geri
Yukarı