Ürün gümrüğe takılmadan nasıl alınır?

HüseyinUygun

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknolojileri
Merhaba. Temu'dan ilk kez alışveriş yapacağım, vergide veya kargoda 30 dolardan fazla olunca ürünler iptal olunduğunu biliyorum. Görseldeki rakamlı ürünlerden alacağım. Fazla mıdır eksik midir?

1733169211103.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Temu'dan ilk kez alışveriş yapacağım, vergide veya kargoda 30 dolardan fazla olunca ürünler iptal olunduğunu biliyorum. Görseldeki rakamlı ürünlerden alacağım. Fazla mıdır eksik midir?

Eki Görüntüle 2365653
Hocam siparişin vergisiz fiyatının 30 euro altı olması sizin altında sıkıntı yok alabilirsiniz. Sorması ayıp o eldiven ne hocam ne iş yapıyor

Eki Görüntüle 2365653
Vergiyi boşver, eğer kargo+ürün 1050 TL'yi geçerse alamazsın. Bu durumda alınabilir.

Hocam siparişin vergisiz fiyatının 30 euro altı olması sizin altında sıkıntı yok alabilirsiniz. Sorması ayıp o eldiven ne hocam ne iş yapıyor
Sorması ayıp değil estağfirullah. Soğukluk geliyor ve ellerimin çatlamaması için eldiven alma gereği duyuyorum soğuktan dolayı. Faydası nedir bilmiyorum ama pandemiden beri oldum olası almak istiyordum param olunca almaya niyetlendim. :)

Ayrıca elektirikli diş fırçası seçmiştim onun orjinal olup olmadığını nasıl anlarım? Çinden mi almak mantıklı, 300-400 daha koyup Türkiye'den garantili almak mı mantıklı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı