Ürün iade ederken para iade süreci nasıl işler?

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden satıcının da Hepsiburada olduğu anakartı aldım, ürün arıza verdi ve bugün iade değişim raporu verildi, şimdi ben ürünü kredi kartı ile tek çekim ile almıştım, ürün para iadesi olduğunda para ürünü aldığım karta mı gelecek, ayrıca bu iade süreci ne kadar sürer?

Ürünü satın aldığınız karta para iadesi yapılır. Ayrıca iade süreci bankanın kendisine bağlıdır. Aşağı yukarı 5-10 iş günü içinde iade yaparlar. Benim bildiğim kadarıyla böyle yanlışım olabilir.

Ürün satıcıya döner, kontrol edilir ve belirttiğiniz sorun doğru ise kredi kartınıza para iadesi en kısa sürede yapılır. Belirttiğiniz sorun doğru değilse ya da ürün iadeye uygun değilse ürün size geri yollanır. Ortalama 3-5 gün sürdü benim iade süreçlerim.

Ürün satıcıya döner, kontrol edilir ve belirttiğiniz sorun doğru ise kredi kartınıza para iadesi en kısa sürede yapılır. Belirttiğiniz sorun doğru değilse ya da ürün iadeye uygun değilse ürün size geri yollanır. Ortalama 3-5 gün sürdü benim iade süreçlerim.

Hocam servis iade değişim raporu verdi kabul etmeme ihtimalleri var mı sizce?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı