Ürün iptali sonrası para iadesi sorun olur mu?

mcakan

Kilopat
Katılım
22 Ekim 2014
Mesajlar
212
Çözümler
3
Arkadaşlar bir siteden ürün sipariş ettim 400 TL civarı. Aynı gün kargo kargo yazmasına rağmen bir gün 'tedarik sürecinde' yazdı sipariş durumunda ardından bir günde 'faturalandırılıyor' yazdı yine kargoya verilmedi sanki almasınlar der gibi. (Ürün fiyatını da 670 TL'ye çıkardılar hemen) ben de sinirlendim iptal ettim siparişi. Şimdi geri ödeme konusunda korkuyorum. Bugün yarın diye sallarlarsa şikayetçi olabileceğim neresi var?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Doğrudan Tüketici Hakem Heyet'ine başvuru yapıyorsunuz. Herhangi bir masrafı yok, haksız bulunsanız dahi masraf ödemeniz olmuyor. Başvurular internet üzerinden yapılabiliyor.
 
Merhaba,

Bankanızla görüşüp "Kredi kartı / Banka kartı Harcama İtirazı" yapmak istediğinizi belirtin. Büyük ihtimalle bunun ile ilgili bir form doldurtmak isteyeceklerdir. Firma / Tarih -Saat ve Toplam Miktar bilgilerini bilmeniz beklenir. Bunun dışında tüketici hakem heyetine de başvurabilirsiniz.

İyi çalışmalar,
 
14 gün süreleri var diye biliyorum yada bankanın iadeyi yansıtması 14 gün içerisinde olabilir. Tabii ki yoğunluk olmadığı sürece 14 günü beklemezler. Kaymakamlıklarda Tüketici Hakem Heyeti bulunur. Böyle durumlarda oraya başvurabilirsiniz. Yada firmayı arayıp THH'ne başvuracağınızı söylerseniz ceza almamak için işlemleri hızlandırıyorlar. Ek olarak ürünü taksitli aldıysanız kredi kartınızda taksit gözükmeye devam eder ve her ekstre sonrasında tutar ekstrenizden düşer.
 

Geri
Yukarı