Ürün kurtarma diski ile format nasıl atılır?

eemir45

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Windows 7. Elimde orijinal Windows 8 ürün kurtarma diski var. Formatlamak istiyorum ama korktuğum bir şey var. Üst üste 2 tane Windows kurarsa benim için sıkıntı olabilir bunu nasıl engelleyebilirim? Bir de formatı nasıl atacağım? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anakatinizin/notebook boot tuşunu öğrenmeniz lazım forumda böyle bir liste mevcuttu. Daha sonra Windows kurulum ekrani gelecek indirdiğiniz isoya göre ürün anahtarı isteyecek burada CD/kutu üzerinde yazan anahtarı girin ve disk seçme bölümünden hepsini silin ve geriye tek bir bölüm kalacak onu seçip kur deyin. Gerisi sadece sürücüleri yüklemek olacaktır. Ama bazı donanımların sürücüleri olmayabiliyor. Eğer Windows 8 sürücüsü yoksa donanımlarda birine 8 den Windows 10 aracı ile sisteminiz calistirabiliyorsa yükseltebilirsiniz.

Modeli yazıp girdim ama çok fazla şey var tam olarak indirmem gereken şeyler nedir acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı