Ne tarz uygulamalar yapıyorsunuz onu söyleyin.O zaman her seyi yapar bu GPT. Ben kendime dolduracagim.
Ne tarz uygulamalar yapıyorsunuz onu söyleyin.O zaman her seyi yapar bu GPT. Ben kendime dolduracagim.
Ne tarz uygulamalar yapıyorsunuz onu söyleyin.
Yahu tamam. Ne işe yarıyor ondan bahset.Web uygulamalari.
Yahu tamam. Ne işe yarıyor ondan bahset.
:/ site tasarlamak. Gidip çevrenize web sitesinin faydalarını anlatın ve onları kendilerine ait bir site edinmeye zorlayın. Tek bu var. Eğer tasarımlarınız hatrı satılır düzeyde kaliteli ise Instagram da vs. Reklam oluşturun.Hee, daha cok blog ve tanitim siteleri ileride crm, cmsler yapmaya da başlayacağım.
Satmak yerine başka şeyler yap bence.
:/ site tasarlamak. Gidip çevrenize web sitesinin faydalarını anlatın ve onları kendilerine ait bir site edinmeye zorlayın. Tek bu var. Eğer tasarımlarınız hatrı satılır düzeyde kaliteli ise Instagram da vs. reklam oluşturun.
Hayır benim demek istediğim büyük bir proje üzerinde çalışman, satma. Geliştir. Sen insanlara gideceğine insanlar sana gelsin yani.Ne gibi. Open Source mu?
Bana göre en mantıklısı XenForo.gen.tr'de lisans alıp siteye sahip olmayan ve yapamayan inanlar senin için bir müşteri olabilir.
Hayır benim demek istediğim büyük bir proje üzerinde çalışman, satma. Geliştir. Sen insanlara gideceğine insanlar sana gelsin yani.
Mesela ben bir forum üzerinde çalışıyorum son günlerde, forum scripti kendime ait. Her gün geliştiriyorum. Tek tek yapıp satmak mantıksız olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.