Ürünlerimi nasıl satabilirim?

Hee, daha cok blog ve tanitim siteleri ileride crm, cmsler yapmaya da başlayacağım.
:/ site tasarlamak. Gidip çevrenize web sitesinin faydalarını anlatın ve onları kendilerine ait bir site edinmeye zorlayın. Tek bu var. Eğer tasarımlarınız hatrı satılır düzeyde kaliteli ise Instagram da vs. Reklam oluşturun.

Satmak yerine başka şeyler yap bence.

Ne gibi. Open Source mu?

:/ site tasarlamak. Gidip çevrenize web sitesinin faydalarını anlatın ve onları kendilerine ait bir site edinmeye zorlayın. Tek bu var. Eğer tasarımlarınız hatrı satılır düzeyde kaliteli ise Instagram da vs. reklam oluşturun.

Teşekkür ederim.

Ne gibi. Open Source mu?
Hayır benim demek istediğim büyük bir proje üzerinde çalışman, satma. Geliştir. Sen insanlara gideceğine insanlar sana gelsin yani.

Mesela ben bir forum üzerinde çalışıyorum son günlerde, forum scripti kendime ait. Her gün geliştiriyorum. Tek tek yapıp satmak mantıksız olurdu.

Bana göre en mantıklısı XenForo.gen.tr'de lisans alıp siteye sahip olmayan ve yapamayan inanlar senin için bir müşteri olabilir.

Teşekkürler.

Hayır benim demek istediğim büyük bir proje üzerinde çalışman, satma. Geliştir. Sen insanlara gideceğine insanlar sana gelsin yani.

Mesela ben bir forum üzerinde çalışıyorum son günlerde, forum scripti kendime ait. Her gün geliştiriyorum. Tek tek yapıp satmak mantıksız olurdu.

Merak ettim hangi dil ve teknolojileri kullaniyorsunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı