Ürünü aldım ancak para iadesi geldi

bentala

Centipat
Daha fazla  
Ayin 11'inde Trendyol'dan sipariş verdim (şahsım icin değil)
13'unde denildi ki bana teslim edildi kargonuz öyle bir şey yok tabii yazdım desteğe dediler ki destek talebi açacağız sizin için, açtılar da. 3 gun sonra, yani dun ben dayanamadım aradım (MNG) kargoyu dediler ki kargo bizde gelin alın.
Gittim kargo yerine aldım bir şey imzalamadım hatta sordum ki imza gerekiyor mu? Dediler ki teslim alındı diye onaylandı zaten imzaya gerek yok.
Neyse siparişi aldım abiye götürdüm beraber açtık öğrendik neymiş ne değilmiş, ürün kullanıldı yani.
Daha yeni bana SMS geldi SMS içeriğinde ise iadeniz onaylandı banka hesabınıza yatırıldı denildi ancak ben ürünü temin aldım kargodan sizce bu durumda ne yapmalıyım?

Ayin 11'inde Trendyol'dan sipariş verdim (şahsım icin değil)
13'unde denildi ki bana teslim edildi kargonuz öyle bir şey yok tabii yazdım desteğe dediler ki destek talebi açacağız sizin için, açtılar da. 3 gun sonra, yani dun ben dayanamadım aradım (MNG) kargoyu dediler ki kargo bizde gelin alın.
Gittim kargo yerine aldım bir şey imzalamadım hatta sordum ki imza gerekiyor mu? Dediler ki teslim alındı diye onaylandı zaten imzaya gerek yok.
Neyse siparişi aldım abiye götürdüm beraber açtık öğrendik neymiş ne değilmiş, ürün kullanıldı yani.
Daha yeni bana SMS geldi SMS içeriğinde ise iadeniz onaylandı banka hesabınıza yatırıldı denildi ancak ben ürünü temin aldım kargodan sizce bu durumda ne yapmalıyım?
Vallah ben bir şey anlamamışam 😂. Daha sade bir dille durumu açıklar mısınız?

Ürün firmaya ulaşmadığı için kısa zaman içinde sana dönüş yapacaklardır.

Ürün kullanıldı ve bende değil.

Vallah ben bir şey anlamamışam 😂. Daha sade bir dille durumu açıklar mısınız?

Dostum olay özeti su; ürün aldım, ürün kargoda bekletildi gittim kendim aldım, bundan öncesinde de destek talebi açtım kargoyu aldığım gün sonrası destek talebi sonuçlandı ve para iadesi gönderildi bana ancak ürün bende değil ve kullanılmış bir ürün, gıda ürünü.

Sizin, iade için ürünü kendilerine yollamanızı bekliyor olabilirler, firmayla konuşup durumu anlatın.

Beklediklerini sanmıyorum, en azından Trendyol'un iade sonuçlandı yine de durum ne olacak bilmiyorum.

Güncelleme yapmak istiyorum. Ürün teslim edildi diye mesaj geldiğinde trendyol destek talebine başkası tarafından alınmış görünüyor bana ulastirilmadi dedim, ki gerçekten A* A* diye birine ulaştırılmış görünüyordu. Şu an iade onaylandı sebep:Tazmin yazıyor yine de dediğim gibi ürünü iade etmedim.
Ürün 200 liraya yakın.

İletişime geçerek trendyol ya da oradaki ürünü satan satıcı ile size geri gelen ücreti tekrar onlara göndermeniz gerekiyor etik olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı