Üşengeçlikten nasıl kurtulunur?

Aga, bir çığ oluşması sadece bir avuç kar birikintisinin kırılmasıyla oluşur. Ufak ufak, !!!!ERTELEMEDEN!!!!, başlaman gerekiyor.
İkinci bir tavsiye: Yapman gereken sorumluluklarını yapmayınca birikecek. Sonra çık işin içinden. O kadar şeyi 1-2 geceye sığdırıp yumurtayı ıkınacağıma, paşa paşa zamanında yaparım. Yoksa o ruh halinde hem potansiyelin düşüyor, hem motivasyonun. Bir de gel "Yapabilecek kapasitem olmasına rağmen neden yapamıyorum?" psikolojisine. Kısaca şuan başla..
 
Aga, bir çığ oluşması sadece bir avuç kar birikintisinin kırılmasıyla oluşur. Ufak ufak, !ERTELEMEDEN!, başlaman gerekiyor.
İkinci bir tavsiye: Yapman gereken sorumluluklarını yapmayınca birikecek. Sonra çık işin içinden. O kadar şeyi 1-2 geceye sığdırıp yumurtayı ıkınacağıma, paşa paşa zamanında yaparım. Yoksa o ruh halinde hem potansiyelin düşüyor, hem motivasyonun. Bir de gel "Yapabilecek kapasitem olmasına rağmen neden yapamıyorum?" psikolojisine. Kısaca şu an başla.

Yarın gireyim zaten gireceğim is fazla ağır değil bugün konuştum adamla ama o kadar fazla üşengeçlik geldi ki belki başlarsam kurtulurum.
 
Yarın gireyim zaten gireceğim is fazla ağır değil bugün konuştum adamla ama o kadar fazla üşengeçlik geldi ki belki başlarsam kurtulurum.
Aga az bi göz gezdirdim. İşin maaşı iyi, iş o kadar ağır değil dedin, zamanından ve sosyal hayatından yemiyorsa ayağın fırsat gelmiş. Neden bu fırsatın elinin tersiyle itiyosun ki? Gün gelir keşke dersin. Gereksiz.
 

Geri
Yukarı