Üsküdar Vatan Bilgisayar Görevlisinin İlgiç PSU Hesaplaması

umutberke

Megapat
Daha fazla  
Arkadaş geçen hafta sistem toplamaya Vatan Bilgisayar'a gittim. Parçaları söylüyorum adamda getiriyordu, ekran kartını ne alacaksın dedi GTX 970 aldım dedim. Neyse PSU'ya geldi sıra FSP'nin 85 plus hyper 500 serisinden 500w güç kaynağını istedim adamın bana ''o yetmez" diyerek başladığı hesaplamanın devamı beni benden aldı;
-O yetmez, zaten stoktada kalmamış.
+nasıl yetmez abi?
-şimdi ekran kartının arkasında bile yazar 500w çekiyor, işlemcin AMD 8350 o da 125w çekiyor..
+Eee?
-Eeee'si sistemin kalanıda bir 100w çekse topladığın zaman bir 750w 80plus güç kaynağı seni anca keser.
+Hmmm peki abi o zaman sonra görüşürüz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üsküdar bayisini bilirim, her geçişimde televizyonlarını telefon ile kapatırım uzaktan. Everest fare satmakla üzerlerine yok
PSU meselesine gelirsek GTX970 500W harcıyor diyen görevlinin alnından öpüyorum, görmeyeli bayağı bir artmış güç gereksinimi gerçekten (!)
500W değil de 600W alsan daha iyi olur senin için

FX 8350 almasaydın keşke. Neyse konu o değil zaten. Bu Vatan'da çalışanlar bir tuhaf. Her türlü tipi görmek mümkün açıkçası. O yüzden çok işten anlamayan birine
R7 240 ve 750 Watt PSU bile aldırabilirler. Dikkatli olmak lazım. Zaten benim de bir sloganım vardır. Vatan: Kazık Atan!

Nasıl kapatıyorsun?

Nasıl kapatıyorsun?
Android de aynı internet üzerinde bulunduğun veya o televizyonların kumanda sinyalleriyle eşleşen bir sürü program var. Aynısını evde otururken annemlere yapmıştım ve bayağı gülmüştük.

dostum fiyatlar neysede casper 2gb gpu bi bakıyorsun intel hd graphics sonra aaaaaaaaaaaaaaa şey çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…