Üslup

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arantheim

Megapat
Yer
Ataşehir , İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Makina Ressamlığı
İlk olarak okumayı bir öğrenin. Yukarıda Power management adı geçiyor mu? Ayrıca sürücüleri görev yöneticisinden nasıl kontrol ediyorsun. Girdiğiniz yerin ne olduğunu bir öğrenin. Doğru sürücü veya yazılımı kendi sitenden indir.

Bu nasıl bir üsluptur ? Murat5038 burada herkes bilgisayar kurdu değil, burası bilgi paylaşma yeri değil mi ? Azarlar gibi cevap vermek yakışmamış... Biz ufak bir yazım hatasında bile 1 gün ceza alırken çok merak ediyorum bu konuşma tarzı ile siz nasıl bir ceza alacaksınız acaba ? Ya da alacak mısınız...

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen yanlışlıkla yapılmış olanlardan dolayı hiç tereddüt edilmeden ban yiyorken bu neden hala hiç bir ban almadan duruyor bu işler böyle mi oluyor.

Herkes ban yedi galiba, kimseden çıt çıkmıyor.

@Murat5038 normalde sakin biridir. Ama kızdımı da iyi kızar.

Biraz anlayışlı olun, evet hoş olmamış lakin böyle yüzlercesiyle uğraşıyorlar. Haliyle insanlarda sinirleniyor. Ben bile kendimi kaybediyorum bazen.

@Murat5038 normalde sakin biridir. Ama kızdımı da iyi kızar.

Biraz anlayışlı olun, evet hoş olmamış lakin böyle yüzlercesiyle uğraşıyorlar. Haliyle insanlarda sinirleniyor. Ben bile kendimi kaybediyorum bazen.
Benim bugünki halimi görseydiniz şok olurdunuz. Sizin ile bios sorununu konuşurken bir yandan Türk Telekom ile uğraştım telefon da bir yandanda Türkcell ile uğraştım benden habersiz 15 Tl lik bir paket eklemişler. Türk Telekom ile savaşmamı yazmayayım hatta tahmin edebilirsiniz... Tamam insanlar kızgın olabilir sinirli olabilir hatta o gün en kötü günleri olabilir, ama bu başkalarına ters cevap verme aşşağılar gibi cevap verme hakkı vermez. İyi bir insandır hiç şüpem yok technopat da kötü insan barınamaz zaten ama yalışmamış cevap. Neyse inşallah tekrarlanmaz çünkü burası seviyeli tartışmaların ve çözümlerin hatta ve hatta en yakınımızdan alamadığımız cevapların adresi...

Murat arkadaşımız sosyalde görevliydi, başarılı ve bilgili bir üyedir. Mesajda hakaret ve kırıcı bir durum yok sadece siz anlayın diye vurgulayarak ifade etmiş.

Bakış açısı diyeceğim ama, böyle bir bakış açısı yok. Sizin de yazım tarzınızda güzel vurgulamalar var... ''Siz Anlayın Diye''

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı