Üst düzey sisteme oyuncu ekipmanı önerisi

Bütçe
18000

Burhannnyavuz

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,
Ülkemizde malum fiyatlardan ötürü inceleme videoları artık yeteri kadar yapılamıyor. Bu nedenle siz değerli forum kullanıcılarıyla belirteceğim ekipmanlar arasından bir seçim yapmak istiyorum.
Üst düzey beyaz bir oyuncu bilgisayarı topladım ancak ekipmanlar arasında çok kararsız kalıyorum:

Kulaklık: Mikrofon kalitesi önemli değil zaten ayrıca bir mikrofon alacağım, FPS oyunlarında en iyi kulaklığı arıyorum, aklımdakiler:
Steelseries ARCTİS NOVA 7X KABLOSUZ
Asus ROG Delta II Wireless
Logitech G Pro X 2 Lıghtspeed
Bu kulaklıklar dışında sizin önerilerinizi de alabilirim.

Mouse: Mouse konusunda hiçbir fikrim yok ancak çoğu e-spor oyuncusunun Logitech markasını tercih ettiğini düşünüyorum. Yine Wraith gibi markaların ekipmanlarını da tercih edenler var. Bu konuda da sizin önerleriniz gerekiyor. Bütçe maksimum 5 bin TL civarı.

Klavye: Yine klavyede Rapid trigger ve snap tap özelliklerinin olduğu bir klavye tercih etmek istiyorum. Wooting 60 he modelini istiyordum ancak fiyatını görünce ve yurt dışı vergileri vs. beni hayli caydırdı. Bu klavyeye benzer özelliklere sahip bir klavye önerisi alabilirim. Bütçe yine 5-6 bin civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye için snap tap özelliği artık kalkmamış mıydı yasak mıydı öyle bir şeyler hatırlıyorum, profesyoneller için yasaklanmış da olabilir belki. Kulaklıkta HyperX'ya da G PRO almanızı tavsiye ederim, mouse için de Superlight X 2 öneririm ama tamamen elinizin ergonomisine göre de değişen bir şey mouse. Ama Superlight 2 hemen hemen her ele ve tutuş pozisyonuna uyuyor zaten, çok da hafif olduğundan zorluk çekmezsiniz. Klavye olarak inanın o kadar fark ettiren bir durum yok. Custom klavye kullanan Pro'lar bile var çok çok denk gelirsiniz lan turnuvaları izlerken. Darmoshark Top75 aldım oyunda bayağı iyi hissettiriyor, ekranı falan olmadı da çok iyi, istediğin GIF'i ekranına koyabiliyorsun. Kesinlikle F/P bir ürün.

Klavye için snap tap özelliği artık kalkmamış mıydı yasak mıydı öyle bir şeyler hatırlıyorum, profesyoneller için yasaklanmış da olabilir belki. Kulaklıkta HyperX'ya da G PRO almanızı tavsiye ederim, mouse için de Superlight X 2 öneririm ama tamamen elinizin ergonomisine göre de değişen bir şey mouse. Ama Superlight 2 hemen hemen her ele ve tutuş pozisyonuna uyuyor zaten, çok da hafif olduğundan zorluk çekmezsiniz. Klavye olarak inanın o kadar fark ettiren bir durum yok. Custom klavye kullanan Pro'lar bile var çok çok denk gelirsiniz lan turnuvaları izlerken. Darmoshark Top75 aldım oyunda bayağı iyi hissettiriyor, ekranı falan olmadı da çok iyi, istediğin GIF'i ekranına koyabiliyorsun. Kesinlikle F/P bir ürün.

Mouse olarak zaten Superlight X 2'yi düşünüyordum kulaklıkta da HyperX'in uzun kullanımda kronik sorunlarının ortaya çıktığını duydum siz daha önce kullandınız mı deneyimleriniz var mı?

Mouse olarak zaten Superlight X 2'yi düşünüyordum kulaklıkta da HyperX'in uzun kullanımda kronik sorunlarının ortaya çıktığını duydum siz daha önce kullandınız mı deneyimleriniz var mı?

Hocam 2020 de Cloud 2 aldım hala sorunsuz çalışıyor. Ki ürünlerimi çok hor kullanan birisiyim, çıkartıp fırlatıyorum, rage geçirince fırlatıyorum falan. Hiçbir sorunu olmadı.

Hocam 2020 de Cloud 2 aldım hala sorunsuz çalışıyor. Ki ürünlerimi çok hor kullanan birisiyim, çıkartıp fırlatıyorum, rage geçirince fırlatıyorum falan. Hiçbir sorunu olmadı.

Önerir misin peki ya da diğer bahsettiğim kulaklıkları deneyimledin mi sence hangisini tercih etmeliyim.

Önerir misin peki ya da diğer bahsettiğim kulaklıkları deneyimledin mi sence hangisini tercih etmeliyim.

Hocam Logitech'i deneyimledim çok daha hafif çok daha rahat. Eğer maddi yönden imkanın varsa Logitech'i almanı öneririm. Bir ara İtopya'ya gidip hepsini deneyebilirsin de. Ya da MediaMarkt, Teknosa falan varsa oralarda da. Deneyebilirsin, Logitech en rahatı benim denediklerim arasında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı