Üst segment 3000 TL BT kulaklık tavsiyesi

Bütçe
3000

Mithrenon

Femtopat
Daha fazla  
Maksimum 3000 TL'ye kadar sadece müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum.
Aradığım özellikler:
Bluetooth.
Aktif gürültü engelleme.
Mikrofon.
Kulak üstü.
Kulak çevreleyen.
En az 100dB ses verebilen.
Hi-res (zorunlu değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
BT gecikme yapar, yine de emin misiniz?

Sadece müzik içinse gecikme o kadar da sıkıntı olmaz.

BT gecikmesi o kadar fazla değil. Bizzat test ettim. Hangi kulaklıklardan bahsediyorsunuz anlamadım kullandığım bt kulaklıklarda böyle bir soruna rastlamadım. Kabloluya göre çok az da olsa fark var evet.
Apple'ın bu ürününe bakabilirsiniz. Ama şahsen size direkt SteelSeries öneriyorum bizzat kefiliyim desem yeridir. SteelSeries beni hep memnun bırakmayı başarmış bir marka. (SteelSeries modeli önermedim ama direkt sitesine girip pahalı modellere bakabilirsin istersen model önerisi de yaparım.) :D

Kusura bakma Apple biraz pahalı kalıyor görmemişim.

Maksimum 3000 TL'ye kadar sadece müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum.
Aradığım özellikler:
Bluetooth.
Aktif gürültü engelleme.
Mikrofon.
Kulak üstü.
Kulak çevreleyen.
En az 100dB ses verebilen.
Hi-res (zorunlu değil)

Denon AH-GC25W Aptx​

Sennheiser RS-160RF​

JBL CLUB ONE​

Sony WH XM3 bu bu fiyat bandına alabileceğiniz en iyi kulaklık sayılabilir. Airpodsmaxv veya Beats almayın . İsterseniz bunun bir üst modeli Sony XM4 alabilirsiniz 1.000 TL üstüne ama aralarında okadar fark yok. Oyuncu Bluetooth kulaklarınızı da almanızı önermem.

Sony WH XM3 bu bu fiyat bandına alabileceğiniz en iyi kulaklık sayılabilir. Airpodsmaxv veya Beats almayın. İsterseniz bunun bir üst modeli Sony XM4 alabilirsiniz 1.000 TL üstüne ama aralarında o kadar fark yok. Oyuncu Bluetooth kulaklarınızı da almanızı önermem.
Oyuncu Bluetoothları neden önermiyorsunuz? Ergonomik açıdan çok iyiler kulakta hafif duruyorlar uzun süre kullanımda sıkıntı çıkarmıyorlar. Neredeyse aradığı bütün özellikler bu da cabası.

Oyuncu Bluetoothları neden önermiyorsunuz? Ergonomik açıdan çok iyiler kulakta hafif duruyorlar uzun süre kullanımda sıkıntı çıkarmıyorlar. Neredeyse aradığı bütün özellikler bu da cabası.
Hocam arkadaş müzik dinlemek istiyor. Gösterdiğim hi res destekli kulaklığın öncelikle bir mobil uygulaması var bu uygulama birsürü özellikler katıyor kulaklığa daha iyi müzik deneyimi için. Örneğin gürültü engelleme. Oyuncu kulaklıklarının ise sadece ışıktan ve mikrofondan ibaret olduğunu düşünüyorum. Oyun oynamak için bile yinede müzik kulaklığı tercih ederim şahsen daha iyi sürücülere sahip olduğu için.

Son düzenleme:
Öneriler için teşekkür ederim. Bt gecikmesi önemli degil sadece müzik dinleyeceğim için. Oyun da kullanmayı düşünmüyorum.

Hocam arkadaş müzik dinlemek istiyor. Gösterdiğim hi-res destekli kulaklığın öncelikle bir mobil uygulaması var bu uygulama bir sürü özellikler katıyor kulaklığa daha iyi müzik deneyimi için. Örneğin gürültü engelleme. Oyuncu kulaklıklarının ise sadece ışıktan ve mikrofondan ibaret olduğunu düşünüyorum. Oyun oynamak için bile yine de müzik kulaklığı tercih ederim şahsen daha iyi sürücülere sahip olduğu için.
Hayır kesinlikle öyle bir şey yok sen olayı yanlış anlamışsın. 3-5 kuruşluk kulaklıklardan bahsetmiyoruz. SteelSeries'den bahsediyor modellere biraz bakarsan hiçbiri öyle 'ışıklı mışıklı' dediğimiz türden değil. Müzik kulaklığı dediğin şeylerin sürücüleri nereden iyi oluyor? SteelSeries markasının ses sürücüleri attığın kulaklıklardan daha iyidir. SteelSeries markasının güçlü modellerini küçümseme.
Öneriler için teşekkür ederim. Bt gecikmesi önemli degil sadece müzik dinleyeceğim için. Oyun da kullanmayı düşünmüyorum.
Üstteki model bir tık pahalı kaçıyor.
Attığım 2. model çok güzel işinizi görecektir. Lütfen 2. attığım kulaklığı alın zaten 14 gün iade hakkınız oluyor memnun kalmazsanız bana gelin. :D 20 saatin üstüne kadar bataryası gidiyor. Eğer linkte göremezseniz gürültü engelleme mevcut kulaklıkla. Sanki satıcı benmişim gibi savundum ama bu markaya kefil bile olurum kulaklık konusunda. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı