Üst segment PC alırken parça seçimleri nasıl olmalı?

ArthurMorgannnnn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050
Meslek
PAZARLAMA VE SATIŞ
Valorant ve CS oynuyorum. Adam darboğazdan bahsetti. İlla 2K monitör al diye zorladı. Almayacağımı söyledim daha önce aynı sistemin çok benzerini almıştık kardeşime 60 Hz ile oynuyor. Darboğaz gibi bir durum gözümüze hiç çarpmadı? FPS limitliyorum her zaman her zaman limitledim ChatGPT'de limitlersen sorun çözülür diyor. YT'de araştırıyorum ama işi gerçekten bilen birilerinin düşüncelerini merak ediyorum. Bu genç kardeşinize yardımcı olur musunuz? Adamsınız.

432ed71a-59ce-46e7-aaad-a7687f22a191.jpeg

Darboğaz olmaz, olsa bile güç ayarları ile çözülebilir işlemci ekran kartına yettiği sürece. Ama toplanan bilgisayar 2K'da gayet güzel FPS'ler verebilecek durumda neden ısrarla istemediğini anlamadım.

Darboğaz olmaz, olsa bile güç ayarları ile çözülebilir işlemci ekran kartına yettiği sürece. Ama toplanan bilgisayar 2K'da gayet güzel FPS'ler verebilecek durumda neden ısrarla istemediğini anlamadım.

CS ve Valorant oynuyorum oyun bağımlısıyım daha yüksek FPS alabilmem için 1080p olması lazım PC'nin monitör olarak 480Hz OLED bir monitör düşünüyorum 2K'da 480 FPS verebilir mi bilmiyorum.

CS ve Valorant oynuyorum oyun bağımlısıyım daha yüksek FPS alabilmem için 1080p olması lazım PC'nin monitör olarak 480Hz OLED bir monitör düşünüyorum 2K'da 480 FPS verebilir mi bilmiyorum.

Anladım istediğin oyunlarda fazlasıyla verir o FPS'i ama hem 2K hem o Hz'lerde monitörler aşırı pahalı oluyor. Böyle durumlarda çift ekran daha mantıklı. FPS oyunu için alacağın ekrandan sonra ileride bütçen olursa hikayeli oyunlar için de 2K ve bence o kasa 4K'yı da kaldırır tavsiye ederim çok güzel bir deneyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı