Üst seviye Custom Sıvı Soğutmalı Sistem için Kasa önerisi

Yok, aradığım kasa o değildi Mehmet. Bana soracak olursan 900D bile önerdiğin kasadan çok daha kullanışlı. Hani Desk'i yapamadım bari Desk'e yakın bir sistem kurabileceğim kasa olsun istedim
Ayrıca, teşekkür ederim.

Per.PCS'den bir isteğin, alacağın bir şeyler yok mu bu arada? Hani şu kargoyu bölüşelim diye. Bir ortak buldum, 3. arıyorum.

@er36po Şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde mükemmel bir sistem ile kullanırsınız inşallah. Takipteyim sizi.

@68613, şuan için mevcut sistemi kuracağım bu kasaya. Zaten an itibari gayet güçlü bir sistem, ama ileride daha güçlüsünü dizerim
Mükemmel olan bu sisteminizi biliyorum ve çok daha iyisini yapacağınıza inanaraktan sizi büyük bir hayranlıkla takip ediyorum.

Tam olarak hatırlamıyorum ama sizin paylaştığınız bir videoda mevcut sisteme 4. bir Titan veya Titan X e sıvı soğutma bloğu takılıyordu. Oradan aklımda kalmış. Ondan sordum.

Abi önerdiğim kasanın incelemesini izlemiştim. O yan plaka vs komple çıkabiliyor. Aşağı yukarı seninkinin boyutuna denk geliyor hemen hemen. Senin kasa gibi komple sökülebiliyor yani.
Ama senin kasayı incelemesini vs görmedim hiç tabi. O değil de deskten niye vazgeçtin abi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…