Üst seviye Custom Sıvı Soğutmalı Sistem için Kasa önerisi

Maalesef ki sandığımız gibi ücretsiz kargo ile yollanmıyormuş @xdeliruzgar bey. (O ücretsiz seçenek yalnızca ABD için geçerliymiş.)
Ücretsiz seçeneğini seçtiğim halde neden sipariş onayı verdiler onu da anlamış değilim. Mesela PerformancePCS- Amazon vs. gibi diğer sitelerde bu seçeneği seçtiğimizde işlem devam etmiyor.

1,5 ayın sonunda kasa hazırlanmış ancak bana kargo'lamaları için UPS ücreti olan 245 $'i yatırmam isteniyor. Tabi buna bir de Gümrük/ Vergi ilave edilecek ki bu beni hayli sarsmış olacak... Lanet olsun nereden bulaştım bu CaseLabs işine. (Kasa değil hazine mübarek.) (n)

Burada sormam yasak mı bilmiyorum ama mevcut konuya cevap yazamıyorum.
Fan konusuna gelelim. O seçtiğiniz fan gayet kaliteli ve sessiz türünden, alabilirsiniz. Fakat o seçtiğiniz (linkini verdiğiniz) fan 140'lık, o almak istediğiniz (Corsair H110i) radyatör 120 mm'lik fanla beslenir. Siz aynı modelin 120'lik olanını almalısınız.
@er36po
Demiştiniz bilgisayar toplama konumda. Sipariş ettim çoktan fakat Corsair'in sitesinde 140mm fan kullanıldığı yazıyor? Değiştireyim mi AF140 ile yoksa AF120 fan da kullanılabilir mi?

@morgenstern, evet, farklı soru sormak yasak. Size yen bir konu açarak cevap verdim.

Abi bu kasa için bir servet harcıyorsun ama ben her anlamda değeceğine inanıyorum.
Adamlara bir kaç mesaj atmıştım (kargoya biraz indirim yapsınlar, vs. diye) olumlu cevap gelmedi. Ben de paşa paşa ödedim 245 doları. İşin bir diğer vahim tarafı, ikinci bir alış-veriş daha yapmıştım (Gerek duyduğu bir iki parça daha vardı) ancak görünen o ki adamlar, kasayı (Sipariş No ile) demin kargo için hazırlıyoruz diye mesaj attılar, o sonradan aldığım ürünleri ayrı bir kargo ile ve haliyle ek kargo masrafı ile gönderecekler gibi görünüyor.
Bir mesaj daha attım, en azında son aldıklarımı da birleştirip öyle yollayın diye. Bakalım ne olacak.

Allah allah. Abi adamlar kargo şirketi ile ortaklar galiba. :LOL:
Şaka bir yana da nasıl bir firma bunlar ya en başta belirtmeleri lazım. İnsanları mağdur ediyorlar. Senin adına üzüldüm abi.:cry:

@morgenstern, evet, farklı soru sormak yasak. Size yen bir konu açarak cevap verdim.

Adamlara bir kaç mesaj atmıştım (kargoya biraz indirim yapsınlar, vs. diye) olumlu cevap gelmedi. Ben de paşa paşa ödedim 245 doları. İşin bir diğer vahim tarafı, ikinci bir alış-veriş daha yapmıştım (Gerek duyduğu bir iki parça daha vardı) ancak görünen o ki adamlar, kasayı (Sipariş No ile) demin kargo için hazırlıyoruz diye mesaj attılar, o sonradan aldığım ürünleri ayrı bir kargo ile ve haliyle ek kargo masrafı ile gönderecekler gibi görünüyor.
Bir mesaj daha attım, en azında son aldıklarımı da birleştirip öyle yollayın diye. Bakalım ne olacak.
Hepsini beraber yollarlar insallah. Nihayet kasa yola cikacak, bu iyi bir gelisme. Bu forumdaki ilk sma8 sahibi olma unvanina sahip olacaginiz icin ben sizden cok heyacanliyim. Dilerim bundan sonra bir aksilik cikmazda, hayirlisi ile şu sistemi kurarsiniz.

@xdeliruzgar bey, maalesef hepsini birden yollamayıp son aldığım ürünler (45 $ değerinde) için de ayrıca 50 $ kargo bedeli istiyorlar. Onlara ''Zaten yola çıkacak olan kargom var, bu sonradan aldığım 3 ufak parçayı da aynı kargo içine soksanız ölür müsünüz? Olmadı son siparişi iptal edin'' diye de belirttim. Bakalım ne cevap gelecek.
Bu kuru kasanın maliyeti 3 bin TL'yi buluyor. Daha gümrük de var (n)

Bu kasanın siparişini geçtiğim günden sonra; 3 defa (bir kaç gün, hafta arayla) Amazon'dan, 2 defa PerformancePCS'den sipariş geçmiş ve çoktan elime ulaşmışlardır. Bu adamlar ise 1,5 aydan fazla bir zamandır bekletiyorlar, bu da yetmezmiş gibi bir de extra kargodan koparma çabası içindeler.

İşin garip tarafı; o son aldığım 3 küçük parça ürünler o devasa kasanın içinde gözükmezler bile. Zaten kasa büyük olduğu için 245 dolar kargo ücreti ödettiler.

Cevap gelmiş: (Olumsuz)
Onların yapacak bir şeylerinin olmadığını, özür dileyip ve isterseniz siparişinizi iptalini verebiliriz şeklinde yanıtlamışlar. Daha nesini iptal ettireceğim, girdik bi kere :rolleyes:

''I apologize for the cost of shipping, but these charges are not created by us. These are the shipping cost provided from USPS and UPS. International shipping can be expensive. Once again, I apologize for an inconvenience.
Just to confirm, you would like me to cancel and refund Order 21296?
Best Regards,
KC''
2016-05-19 19_23_29-Gelen Kutusu - erpo ‎- Posta.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı