Üst vücut normal olmasına rağmen basenler büyük

Bümbilibiii

Picopat
17 yaşındayım üst vücudum normal fakat basenlerim büyük. Nasıl düzgün bir şekilde girer?

Genetik. Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok. Eğer orantı arıyorsanız eksik bölgeyi çalışın. Haftada bir gün bacak yeter. Basenlerin büyük olması tamamıyla genetik.

Genetik. Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok. Eğer orantı arıyorsanız eksik bölgeyi çalışın. Haftada bir gün bacak yeter. Basenlerin büyük olması tamamıyla genetik.

Hocam çok yağlı duruyor vücut geneline göre hiç mi kurtarmaz yazın ablamın nişanı var düzgün bir şekilde orada olmak istiyorum.

Yağ orada depolanmış dostum. Kalın kıyafetler ile ter atma antrenmanları yap. Önce suyu at vücudundan. Diyet yapmadığın sürece gitmez.

17 yaşındayım üst vücudum normal fakat basenlerim büyük. Nasıl düzgün bir şekilde girer?

Bende yaşıtınım ve futbolcuyum karın egzersizleri yapmanı tavsiye ederim, yağlı tüketimi de azaltabilirsin yulaf tüketebilirsin, egzersizleri ayda 1 arttır program yap haftalık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kalori keseceksin. Direnç antrenmanı sonuna kardiyo ekleyeceksin ve protein ağırlıklı besleneceksin. 3 ayda düzene girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…