AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #111 fermaNga dedi: @AxiBorea Siyaset her şeydir. Hayatın boyunca siyasetle karşılaşacaksın, zorunlu bir kuraldır bu. Benim siyasetle işim olmaz triplerine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam ama sürekli siyaset konuşunca T*haf ve g*lünç oldum. Bu nedenle kendime çeki düzen vereceğim.
fermaNga dedi: @AxiBorea Siyaset her şeydir. Hayatın boyunca siyasetle karşılaşacaksın, zorunlu bir kuraldır bu. Benim siyasetle işim olmaz triplerine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamam ama sürekli siyaset konuşunca T*haf ve g*lünç oldum. Bu nedenle kendime çeki düzen vereceğim.
sonfindikkiran Centipat Katılım 11 Kasım 2022 Mesajlar 196 Çözümler 1 7 Şubat 2023 #112 AxiBorea dedi: Tamam ama sürekli siyaset konuşunca T*haf ve g*lünç oldum. Bu nedenle kendime çeki düzen vereceğim. Genişletmek için tıkla... Herkes belirli bir sınır çerçevesinde istediği siyasi görüşü benimseyebilir ve konuşabilir, neden gülünç olduğunuzu düşünüyorsunuz?
AxiBorea dedi: Tamam ama sürekli siyaset konuşunca T*haf ve g*lünç oldum. Bu nedenle kendime çeki düzen vereceğim. Genişletmek için tıkla... Herkes belirli bir sınır çerçevesinde istediği siyasi görüşü benimseyebilir ve konuşabilir, neden gülünç olduğunuzu düşünüyorsunuz?
4 425806 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 7 Şubat 2023 #113 AxiBorea dedi: Ben zaten siyaseti bıraktım. Çünkü bu benim t*haf olmama neden oldu. Bu arada kızdığım için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Şu tuhaf kelimesini bari sansürlemeyin şu sansür olayı sıktı artık.Ayrıca siyaset neden bir insanı tuhaf yapsın?
AxiBorea dedi: Ben zaten siyaseti bıraktım. Çünkü bu benim t*haf olmama neden oldu. Bu arada kızdığım için özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Şu tuhaf kelimesini bari sansürlemeyin şu sansür olayı sıktı artık.Ayrıca siyaset neden bir insanı tuhaf yapsın?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #114 sonfindikkiran dedi: Herkes belirli bir sınır çerçevesinde istediği siyasi görüşü benimseyebilir ve konuşabilir, neden gülünç olduğunuzu düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü sürekli siyaset konuşuyorum. 425806 dedi: Şu tuhaf kelimesini bari sansürlemeyin şu sansür olayı sıktı artık.Ayrıca siyaset neden bir insanı tuhaf yapsın? Genişletmek için tıkla... Tuhaf kötü bir kelime ama. Ben sürekli konuşuyorum. Aynı konudan konuşmak normal değil.
sonfindikkiran dedi: Herkes belirli bir sınır çerçevesinde istediği siyasi görüşü benimseyebilir ve konuşabilir, neden gülünç olduğunuzu düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Çünkü sürekli siyaset konuşuyorum. 425806 dedi: Şu tuhaf kelimesini bari sansürlemeyin şu sansür olayı sıktı artık.Ayrıca siyaset neden bir insanı tuhaf yapsın? Genişletmek için tıkla... Tuhaf kötü bir kelime ama. Ben sürekli konuşuyorum. Aynı konudan konuşmak normal değil.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #115 @AxiBorea Tuhaf nasıl bir kötü kelime? Ne alaka?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #116 fermaNga dedi: @AxiBorea Tuhaf nasıl bir kötü kelime? Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim. Bi konuya katılayım dedim. Sonra siyaset geldi. Ancak ben siyaset konuşmaktan ve insanları baymaktan bıkmıştım. Tuhaf kelimesi benim konuşmamdan dolayı koydum onu. fermaNga dedi: @AxiBorea Tuhaf nasıl bir kötü kelime? Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Neyse devam edebilirsiniz.
fermaNga dedi: @AxiBorea Tuhaf nasıl bir kötü kelime? Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim. Bi konuya katılayım dedim. Sonra siyaset geldi. Ancak ben siyaset konuşmaktan ve insanları baymaktan bıkmıştım. Tuhaf kelimesi benim konuşmamdan dolayı koydum onu. fermaNga dedi: @AxiBorea Tuhaf nasıl bir kötü kelime? Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Neyse devam edebilirsiniz.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #117 @AxiBorea Yok sen ve @barancavindar sayesinde siyaset konuşarak cahil olduk.
barancavindar Hectopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 314 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #118 fermaNga dedi: @AxiBorea Yok sen ve @barancavindar sayesinde siyaset konuşarak cahil olduk. Genişletmek için tıkla... Bazen susmak en iyi cevaptır dostum.
fermaNga dedi: @AxiBorea Yok sen ve @barancavindar sayesinde siyaset konuşarak cahil olduk. Genişletmek için tıkla... Bazen susmak en iyi cevaptır dostum.
C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 219 Çözümler 1 Yer İzmir 5 Mayıs 2023 #120 Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır.