Üstümdeki gerginlikten nasıl kurtulurum?

439902

Hectopat
Üstümde bir nedenden dolayı gerginlik var, atamıyorum. Gündelik hayatımı etkiliyor, rahatlamak için ne yapmalıyım?

Basit bir gerginlik. Geçici ama gerçekten şu an rahatlamak istiyorum, zihnimi işgal ediyor.

Akıcı, hareketli müzik dinle benim de son 1 haftadır aşırı gerginlik ve üzüntüm var az çok hafifletiyor öneririm.

Basit bir gerginlik. Geçici ama gerçekten şu an rahatlamak istiyorum, zihnimi işgal ediyor.
Gündelik hayatını etkileyen bir şey ise ne desek boş dostum. Düşünmemeye çalış desem bile hayatını olumsuz etkilediğinden o da imkansız. O yüzden psikolojik destek almanı önerdim.

Gündelik hayatını etkileyen bir şey ise ne desek boş dostum. Düşünmemeye çalış desem bile hayatını olumsuz etkilediğinden o bile imkansız. O yüzden psikolojik destek almanı önerdim.
Geçici basit bir gerginlik için psikoloğa gidemem, sağ ol yine de.

Hocam yakın ve güvendiğiniz bir arkadaşınızla bu durumu paylaşabilirsiniz belki konuşmak zihinde tutmaktan daha iyi olur. Bir de sıcak bir duş alıp sonrasında bir film izleyebilirsiniz sıkıntınızı unutmak ve kafa dağıtmak için.

Basit bir gerginlik ise neden gündelik hayatınızı bu kadar etkiliyor? Bu kadar etkilendiyseniz demek ki basit değil. Boşuna kendinizi kandırmayın. Yürüyüş ve bol bol su içmenizi tavsiye ederim. Kendiniz için birşeyler yapın. Daha iyi hissedersiniz.

Üstümde bir nedenden dolayı gerginlik var, atamıyorum. Gündelik hayatımı etkiliyor, rahatlamak için ne yapmalıyım?
sırt ve boyun germe egzersizlerinden faydalanabilirsiniz. Baktınız her yolu denediniz olmuyor. 8 saatlik mışıl bir uyku çekmeniz için kendinize müsaade verin.

Basit bir gerginlik ise neden gündelik hayatınızı bu kadar etkiliyor? Bu kadar etkilendiyseniz demek ki basit değil. Boşuna kendinizi kandırmayın.
Ezilme tehlikesi ile karşı karşıyayım. Pısırık değilim ama bir grup pısırık beni pısırık sanıyor. Haftaya biraz cimcikleyeceğim onları ama haftayı beklemek zor geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…