Çözüldü Steam Üstünden key alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dragon112

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, forumda yeniyim aklımda bir soru var siz değerli üyelere danışmak istedim ama doğru yerde mi konu açtım bilmiyorum.

Sorum şu; şimdi benim Steam'de yaklasık 50 adet CS:GO kasası mevcut. Bunları Steam üzerinden satınca yaklasık 600TL yapıyor ben bununla yine Steam üzerinden arkadaşım için Steam key satın alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gift cardları yalnızca gerçek parayla alabilirsiniz.

Parayı aktarmak istediğiniz hesaptan ucuz bir eşyayı ana hesabın bakiyesi fiyatına satın, ana hesaptan da eşyayı alın. Bu şekilde %15 komisyon ödeyerek parayı aktarabilirsiniz.
Gift cardları yalnızca gerçek parayla alabilirsiniz.

Parayı aktarmak istediğiniz hesaptan ucuz bir eşyayı ana hesabın bakiyesi fiyatına satın, ana hesaptan da eşyayı alın. Bu şekilde %15 komisyon ödeyerek parayı aktarabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20230503_110922.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Çözüm
Yanlış bilgi
Evet steam cüzdanınızdaki bakiyeniz ile satın alabilirsiniz.
400 ve 200 Dijital Hediye Kartlarını ayrı ayrı alıp hediye edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap için sağ olun arkadaşlar teşekkür ederim cevabımı aldım Steam bakiye ile gift Card alamıyorum konu kilit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…