F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 19 Mart 2015 #11 Yabancı dizi olan Utopia sandım ve ondan dolayı baktım konuya, Türk yapımı olduğunu bilseydim bakmazdım bile.
Yabancı dizi olan Utopia sandım ve ondan dolayı baktım konuya, Türk yapımı olduğunu bilseydim bakmazdım bile.
hrn016 Hectopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 159 Makaleler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mart 2015 #12 Türkiye'de medya durumu şöyledir: Güzel ve kaliteli bir dizi başlar, güzelce devam eder, bazı göndermeler yapar, gönderme yapılan kişiler kızar, dizi yayından kaldırılır ve bunun gibi aptalca programlar gelir, yerini doldurur.
Türkiye'de medya durumu şöyledir: Güzel ve kaliteli bir dizi başlar, güzelce devam eder, bazı göndermeler yapar, gönderme yapılan kişiler kızar, dizi yayından kaldırılır ve bunun gibi aptalca programlar gelir, yerini doldurur.
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2015 #13 Bende Fatih gibi Utopia sandım. O programı kimsenin izlediğini sanmıyorum. Bence yarışmacıları orada unuttular.
Bende Fatih gibi Utopia sandım. O programı kimsenin izlediğini sanmıyorum. Bence yarışmacıları orada unuttular.