Üvey anneniz var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İroni yapıyoruz hocam. Ayrıca o üvey olum var diyen şahısta ironi yapıyor.

PUIASFJALDASJFLASDSAFŞAS
ironi yapıyoruz ya. :D :D ironinin ne olduğunu bilmeyen bir nesil yetişiyor. Yakında milletin anasına sövüp sonuna ünlem koyacaklar. Ünlem neden var biliyor musunuz? Bazı zeka geriliği yaşayan insanlar, biz onlara boomer diyoruz, ironiyi anlayamıyor. Sonra yine bir başka boomerlar ironi yapmaya çalışınca ünlem atıyor. Bu şekilde çıkıyor. İroni demek gerçek olmadığı söylenmeden bunu dalga geçerek aktarmaktır. İroninin sonuna ünlem koyarsanız ve ironi olduğunu yani gerçek olmadığını belirtirseniz. Bu ironi olmaz. Tarihimizin en büyük yüz karası olabilir bu. İroni yaptığını sanıp sonuna ünlem koyan insanlardan iğreniyorum.
 
Kendilerine laf edilmesine dayanamayan moderasyon ekibiniz var bence gözden geçirin ekibinizi.
@Recep Baltaş
Moderasyon ekibi ancak ekran görüntüsü almak yerine fotoğraf çekince ceza verip konu başlıklarını keyiflerine göre değiştirerek daha dikkat çekmeyecek hâle getirmek için uğraşır. Ha bir de nokta koymaz ya da olur da insanlık hâli özel bir kelimeyi büyük harfle yazmazsanız yine ceza vermekten imtina etmezler. :D
 
Aşırı seviyede kalite düşürüyor. Onaylanmaması gerekiyor şöyle konuların. İnatla kalite düşürdüğü bilinmesine rağmen onaylanıyor. Forumun çocukların step mom komedisine malzeme olmasını sağlayan bir yönetim söz konusu. Yönetimi dürtükleyen konular açıldığında da kendilerine laf ettirmiyorlar. @Jira'nın da dediği gibi technoçocuk parkına döndü burası iyice.

Sence bu insanlar sosyali düşünüyor mu? Kalite falan. Moderatörler bu işi parayla yapıyor ama hiç başarılı olduklarını düşünmüyorum. Atılan cezalar, saçma konular. Yanlış başlıklar daha sayamayacağım çok şey var. Büyük ihtimalle bu mesaj benim ceza almama sebep olacak. Yetkiyi ban hammer gibi kullanıyorlar.
Moderasyon ekibi ancak ekran görüntüsü almak yerine fotoğraf çekince ceza verip konu başlıklarını keyiflerine göre değiştirerek daha dikkat çekmeyecek hâle getirmek için uğraşır. Ha bir de nokta koymaz ya da olur da insanlık hâli özel bir kelimeyi büyük harfle yazmazsanız yine ceza vermekten imtina etmezler. :D

Veya bir konu amacından saptığı zaman, konuşmaya katılan 100 kişiden sadece 3 kişinin ceza alması var. Konu açıyorsun adam sana Allah, Muhammed bir şeyler anlatıyor. Sonra seni raporluyor ve ceza alıyorsun.
 
Üvey anneler gerçek hayatta siyah turuncu site de kileri yapmıyorlar. Gerçek anneniz gibi sizlere bakıyorlar.
 
Aşırı seviyede kalite düşürüyor. Onaylanmaması gerekiyor şöyle konuların. İnatla kalite düşürdüğü bilinmesine rağmen onaylanıyor. Forumun çocukların Step Mom komedisine malzeme olmasını sağlayan bir yönetim söz konusu. Yönetimi dürtükleyen konular açıldığında da kendilerine laf ettirmiyorlar. @Jira 'nın da dediği gibi Technoçocuk Parkına döndü burası iyice.
Çevremdeki herkes sırf bu yüzden forumu bıraktı, anaokulu sanki burası. Cidden yönetime ve konu açanlara sesleniyorum artık komik değil ve suyu çıktı.
 
Bugün 23 Nisan herhalde şu açılan konulara bak. Böyle konulara izin verilmeye başlandıysa...
 
Ben birkaç konuda da bahsetmiştim daha önce. Moderatör ekip çok çok kötü. Geçen üstü kapalı birisi, bir diğerinin annesine küfür ediyor, raporluyorum adam hala konulara yazmaya devam edebiliyor. Şu an durum ne bilmiyorum ancak önceden böyle üstü kapalı da olsa hiçbir kötü söze yer verilmezdi. Şu konu ne kadar seviyesiz, bunu da görmüyorlardır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı