Ben şahsen almakta %90 emin olduğum şeylerde bile sorup görüşlerinizi alıyorum ve ona göre değerlendiriyorum.
Bilgi kütüphanede de var, araştırma merkezlerinde de var. Bir ihtiyacınız olduğunda interneti de kullanmayın bu durumda. Buranın amacı da bilgi paylaşımı. Hoşunuza gitmeyen konuları görmezden gelebilirsiniz. Evet, bazen dakikalık farkla bile aynı sorular sorulabiliyor. Gereksiz gibi gelse bile elimizden geldiğince yardım etmeliyiz.
Bazı konuları tartışmak ve güncellemek de iyidir aslında. Eski kaynakları gösteren ve insanları yanıltanlar oluyor. Bu tür durumların da önüne geçilmiş oluyor.
Bence interneti kullanmakta bir sakınca yok.Bilgi kütüphanede de var, araştırma merkezlerinde de var. Bir ihtiyacınız olduğunda interneti de kullanmayın bu durumda. Buranın amacı da bilgi paylaşımı. Hoşunuza gitmeyen konuları görmezden gelebilirsiniz. Evet, bazen dakikalık farkla bile aynı sorular sorulabiliyor. Gereksiz gibi gelse bile, elimizden geldiğince yardım etmeliyiz.
Bazı konuları tartışmak ve güncellemek de iyidir aslında. Eski kaynakları gösteren ve insanları yanıltanlar oluyor. Bu tür durumların da önüne geçilmiş oluyor.
Böyle bir konu daha önce de açmıştın
Google'da cevabının çıkması için burada ya da başka bir yerde böyle bir konu açılması gerekiyor. Yoksa nasıl bulsun insanlar siteyi?
Hocam arka sokaklarda ne zaman Rıza babayı görsem sanki filmde siz oynuyormuşsunuz gibi hissediyorumİlgili problemin çözümünün Technopat Sosyal adresinde de mevcut olmasını isteriz. Hatta aynı konu defalarca kez açılsa bile defalarca kez cevaplarız çünkü problem yaşayan kişi arama motoru kullandığında karşısına Technopat Sosyal çıksın isteriz - doğru bilgiye ulaşsın isteriz.
X problemini yaşayan 5 kişi varsa hepsinin konusunu görsün, hepsinin çözüme nasıl ulaştığını - hangi yöntemin çözüm getirdiğini bilsin isteriz. Bundan ötürü her konuyu cevaplarız. Unutma ki her problemin sebebi tek değildir. 1 problemin 10 farklı sebebi olabilir.
Bilgi doğru olsun yeter ki; çok olması önemli değil![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.